Winelovers

Milyen jóganadrágot hordasz? Megmondjuk, milyen bort igyál!

10 tipp (nem csak) csajoknak

2016. október 27. - Winelovers

yoga2.jpg

Bár a divatdiktátorok szerint szigorúan tilos nadrágként hordani a leggingset, ez mégsem megy ki a divatból. Ennél eggyel frissebb trend, hogy a jóganadrág funkcionál nadrágként – amit valljuk be, mi is megértünk. Szuperkellemes, szuperigényes és egy-egy desginer darab szupermenő is. Ez a 3 jellemző pedig éppúgy vonatkozik a borokra is, így hát miért ne párosíthatnánk őket? 

A jóganadrág abban más, mint a leggings, hogy kicsit méginkább áttetsző és puha, ráadásul nedvszívó anyagból készül. Tulajdonképpen a legjobb barátunk, legyen szó edzésről, kutyasétáltatásról vagy otthoni lézengésről. A különféle feliratok, minták és anyagok választékában könnyű eltévedni, de hé! Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a kedvenc márkádhoz most bort is tudunk ajánlani?

1. Under Armour - Syrah

underarmour.jpg
Úgy gondolod, hogy a kőkemény edzés az igazi edzés? Crossfit, deepwork vagy a TRX tréningeket szereted a legjobban? Akkor a hasonlósan masszív borok illenek hozzád, mint például syrah, ami az egyik legtestesebb, legmélyebb vörösborok egyike. 

Kattints kedvenc syrah boriankért!

2. H&M - Bag in Box chardonnay 

handm.jpg

Ebben a márkában az a jó, hogy mindenki megengedheti magának. Ahogy pedig nem mindenki akar (és tud) 20-30.000 forintos jóganadrágokat vásárolni, ugyanígy nincs semmi gond azzal sem, ha valaki nem akar túlárazott bort vásárolni. A Bag in Boxtól pedig nem kell megijedni, szuper választás az esti bulira! Irány a Borháló!

3. Prana - Tokaji késői szüret

prana.jpg

Ha azért jógázol, hogy lecsillapodj, semmi sem segíthet jobban a csípős személyiséged megnyugtatásában, mint egy Prana nadrág, és egy könnyed, finoman édes tokaji házasítás. Könnyedség, elegancia és harmónia - ugye, hogy ezekre van szükséged?!

Itt találod aktuális kedvenc édes tokaji borainkat.

4. Victoria's Secret - Pinot Noir

vicsecret.jpg

Victoria's Secretben sportos és szexi vagy egyszerre. Nemhogy megérdemled a rivaldafényt, de tulajdonképpen uralod is. A legkiemelkedőbb és legdrágább tételeket adó pinot noir lesz a te fajtád, ami egyébként a szerelmesek bora is, mert könnyed, titokzatos és roppantmód szexi. 

Itt találod kedvenc pinot noir-jainkat.

5. Domyos - Rozé

target.jpg

Spinning órán te vagy a csapat Taylor Swiftje? Légiesen szökdelsz és fiatalos energiáiddal könnyedén végrehajtod a feladatokat? Akkor pontosan ilyen bort kell magadnak is választanod, és éppen ilyenek a legfinomabb, legkönnyedebb rozék. Isteni párosítás! Kattints a kedvenc rozéinkért!

6. Nike - Cabernet Sauvignon

nike.png

Igazi sportfanatikus vagy, egy triatlonra, maratonra is simán benevezel. Strapabírónak és megbízhatónak mondanak, aki szeret nyerni, éppen ezért illik hozzád egy ugyanilyen nyerő, és jókötésű bor. Éppen ilyen a cabernet sauvignon fajta is, ami biztosan erőt ad a következő kihívásokhoz! Katt a tippekért!

7. Forever21 - Muskotály

forever21.jpg

Mint amilyen a cuki lány melletted a pilates órán (imádnivaló, de néha túl sok), olyan jóganadrágot készít a márka is. Változatos anyagokat, színeket és mintákat használnak, néha viszont tényleg túlzásokba esnek. Ha te is szereted a túlzásokat, esetleg az orrba- és szájba mászó aromákat, akkor válaszd a muskotályos bort!

8. Athleta - Furmint

athlete.jpg

Elbűvölő és hangsúlyos mintákat tereznek ruháikra, amikben tényleg csupa öröm a másfél órás bikram jógát végignyomni. A tartalmas kikapcsolódást kedvelőknek tartalmas bort kell választaniuk, hogy életvitelükhöz tényleg passzoló nedűt kortyolhassanak. Ilyen a furmint! Amelyek közül itt találod a legjobbakat.

9. 90 degree by reflex - Merlot

90degree.jpg

Az Amazon kedvence klasszikus alapdarabokat készít, nem véletlenül lett a legnépszerűbb. Mindenki, aki próbálta már, csak áradozni tud a jóganadrágairól, amik ráadásul szinte fillérekért megvásárolhatók. Kiszámítható márka, ami szuper ár-érték arányú, pont amilyen a bársonyos merlot-k is!

10. Lululemon - Bordeaux

lululemon.jpg

Íme a non plus ultra luxusmárka Jóganadrág-földön. A 8500 châteaux vidéke pedig, ahol a bordeaux-i borok születnek, egyértelműen a legkiemelkedőbbek a világ összes borvidéke között. Bár nem olcsó tételek, de hosszú távú befektetés egy-egy komolyabb bordeaux-it vásárolni, te pedig megérdemled a legjobbat!

süti beállítások módosítása