Mit igyanak szeptember szülöttei?

Szűzek és Mérlegek, figyeljetek!

2017. szeptember 08. - Winelovers

csilla_oszi.jpg

Új évszak köszönt be, amit új üzenetekkel spékelhetnek meg a csillagok. Horoszkópod alapján azonban nem a jövődre vonatkozó tanácsokkal látunk el, hanem a megfelelő borvásárlási tippekkel. Mit igyon a Szűz és a Mérleg?

Fotó: Csordás Gábor

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Rendszerető, józan gondolkodású személyiség, aki keményen dolgozik és igazán jó barát. Egy hosszú nap után nem is vágyik másra, mint otthon kikapcsolni egy jó bor mellett, jó társaságban. Egy izgalmas pezsgő, egy klasszikus sauvignon blanc vagy pinot noir remek választás lesz a Föld jegyű Szűz számára. 

Aktuális kedvencünk: Rókusfalvy Pinot Noir 2015, Etyek

via GIPHY

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Nem csak mindennapi életükben, de a borokban is elsősorban az egyensúlyra törekednek. Bár remek vezetőként ismerhetjük őket, néha mégis nehezen hoznak döntést, ezért érdemes a biztosra menniük, és borokban is a leginkább harmonikus tételeket választani. 

A levegős jegyek szülöttei, mint a Mérlegek kifejezetten szeretnek új ismeretekre szert tenni, ezért könnyen választanak olyan bort, amit azelőtt még sosem kóstoltak, legyen az egy mátrai vagy éppen indiai tétel. 

Aktuális kedvencünk: Gallay BISTRONAUTA Fehér 2015 (60% pinot blanc, 40% zenit), Bükk

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!