Lehet, hogy idén téged keresünk?

Gyakornoki programot hirdetünk, a Borkollégiummal közösen

2018. január 03. - Winelovers

winelovers_760x428_1_1.jpg

Szereted a bort? Értesz a szervezéshez? Szívesen szereznél idén gyakorlati tapasztalatot hazánk meghatározó boros cégcsoportjánál?

Szeretnél közreműködni az ország legszínvonalasabb boros rendezvényeinek lebonyolításában? Hosszú távon is segítenéd az oktatók munkáját a hazai boros képzések egyedülálló oktatási központjának tanfolyamain? Munkádért cserébe örömmel tanulnál Magyarország vezető boriskolájában és vennél részt menő borkóstoló eseményeken?

Ha „igen” a válaszod, és igényes környezetben, kiszámítható feltételek mellett egy jó hangulatú, dinamikus csapatban dolgoznál, akkor Téged vár a Winelovers és a Borkollégium gyakornoki programja!

via GIPHY

Programunk elsősorban a felsőoktatásban tanuló, vagy szabad kapacitással rendelkező, a borok iránt érdeklődőknek szól, akik tanulmányaik vagy munkájuk mellett rugalmas időbeosztásban, hosszú távon is szívesen dolgoznának velünk.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, írj nekünk a gyakornok@trinety.hu e-mail címre, legkésőbb 2018. január 22. 16:00 óráig. Válaszlevelünkben részletes tájékoztatást kapsz majd a feladatokról, a lehetőségekről és a feltételekről, így eldöntheted, mely területen lenne kedved velünk dolgozni.
 
Várjuk jelentkezésed! :)

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!