Winelovers

Három top boros tipp Valentin napra

Tudunk jobbat a plüss szívecskénél

2018. február 05. - Winelovers

pexels-photo-kovek_sziv_valentin.jpeg

Te is abba a típusba tartozol, aki nem sodródik az életben, hanem tudatosan él és mindent előre megtervez? Bár nincs ellenedre a spontaneitás, de Valentin napon inkább biztosra mennél, mert fontos számodra, hogy a legjobb ajándékot add? Akkor a következő, tervezhető-szervezhető boros ajándékokat pontosan neked találták ki. A jövő heti lehetőségek közül mazsoláztunk. 

1. Főzzetek (és borozzatok) együtt

Tárgyak helyett élményeket adni a legjobb. Válassz ezért idén olyasmit, amivel még tovább mélyíthetitek kapcsolatotokat, például ha együtt fogtok főzni. A Makifood ajándékutalványát beválthatod akár a február 11-i francia desszert klasszikusok kurzusra (együtt készíthetitek: Lemon tart, Creme Caramel, Chocolate mousse, Sable Breton), de ha nem cél, hogy közvetlenül Valentin nap környékén menjetek főzőtanfolyamra, akkor javasoljuk a márciusi katalán estet, ahol az isteni sangria is képbe kerül, vagy a szintén márciusi vendégvárós estet, ahol a főbb welcome koktélok készítésével is megismerkedhettek. A lényeg, hogy együtt legyetek. 

food-drink-kitchen-cutting-board-1500.jpg

ITT tudod végigböngészni a Makifood lehetőségeit.

2. Készítsetek csokit (és borozzatok) együtt 

A Süss-Édes Élet legistenibb bonbonjait készítő Lillája ezúttal sem rest műhelyébe invitálni a csoki iránt érdeklődőket. Valentin nap alkalmából ráadásul a közvetlenül előtte és utána eső hétvégére is tanfolyamot hirdet: így tehát mehettek február 10-én (szombat) 16:00 órakor vagy február 17-én (szombat) 16:00 órakor is csokizni. Miután ellestétek azt, hogy hogyan kell bánni a belga csokipasztillával, összekóstolhatjátok a finomságokat borokkal is (például badacsonyi, szekszárdi, tokaji és villányi tételekkel), ahogy azt kell!

suss_csoki_kicsi.jpg

Infó és részletek ITT

3. Borozzatok együtt 

Talán nem meglepő, de mi el sem tudjuk képzelni a Valentin napot bor nélkül; egy jól megválasztott tétel tökéletesen megkoronázza az estét. Ha viszont ezúttal úgy érzed, hogy a megszokottaktól eltérnél, és rátok férne egy kis izgalom, akkor ezt a lehetőséget nektek találták ki! Az egy palack fehér- és vörösbort tartalmazó csomagok három különböző értékben rendelhetők (5.000-10.000-15.000 forint), a házhoz szállítás pedig ingyenes – így neked semmi mással nem kell kell foglalkoznod, csak szerelmeddel. Add le a rendelésed február 8-án éjfélig, és akkor tutira megérkezik hozzád a Vakrandi pakk Valentin napra!

vakrandi_facebook--cpc.png

Részletek ITT.

+1 A borok mellé pedig: borkeksz

Újfajta borkorcsolyát találtunk! Ha te is szeretnéd egy igazán egyedi finomsággal meglepni párod (vagy barátaid, rokonaid), amikor felbontjátok az estére behűtött bort, akkor figyelj: a válogatott alapanyagokból készült kézműves borkekszeket kifejezetten a különböző stílusú és ízvilágú borok mellé álmodták meg készítői. A kecskesajtos-diós például kiválóan passzol egy pohár pezsgőhöz; míg a kéksajtos-mandulás kajszival a tokaji aszúval fog tökéletes egységet alkotni. 

borkeksz.JPG

Ha szingli vagy, és csaj/pasi helyett a borbarátoddal ünnepelsz, akkor néhány tippet ITT is találsz!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása