Winelovers

Miért küld Crissy Teigen Moët automatát Kris Jennernek?

#magasélet

2018. június 12. - Winelovers

moet_atuomata.jpg

A hírnév is tud megterhelő lenni. Egyik nap még a Monaco Grand Prix-re kell fullosan kipattints magad, azután alig bírsz magaddal, mert a lányod vadiúj rúzskollekciót dob piacra, majd pedig celeb barátnőd váratlan csomagot küld: mégpedig egy Moët automatát. Hát hogy lehet így kibírni?

Szerintem iszonyú szerencsés, akinek Kris Jennerhez hasonlóan telnek a napjai. (Ugye ő az, aki világra hozta Kim Kardashiant, meg a többi Kardashian és Jenner lányt). Kommunikációból csillagos ötös a hölgy, aki 62 éves korában változatlanul tündököl, pörög, dolgozik és szerepel. Instán pedig több, mint 20 millió követője van. 

Amire nemrég felfigyeltünk a hírfolyamában, az az alábbi fotó, amikor is Kris állítólag annyira örült, hogy konkrétan ugrálni kezdett. Néhány napja ugyanis barátnőjétől, Crissy Teigen modelltől és annak férjétől, John Legend énekestől egy komplett Moët & Chandon automatát kapott, természetesen megfelelő mennyiségű pezsgővel együtt ("egy életre elegendőt").

 

A grandiózus ajándéknak szánt posztban alig bírta meghálálni a párnak a különleges meglepetést, sőt, azt is elárulta, már most becsípett egy picit... Megértjük. 

Egyébként erről az ikonikus italautomatáról korábban már írtunk ITT, ha pedig téged is érdekelnek a Moët & Chandon champagne-jai, akkor most szombaton meg is kóstolhatsz 8 (!) különféle tételt a híres pezsgőháztól. 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása