Ellopták az üveg vodkát, ami 1,3 millió dollárt ér

És megvan róla a felvétel is

2018. január 22. - Winelovers

legdragabb_vodka.jpg

Három kilónyi arany és ezüst, gyémántberakás, és az 1912-es Monte Carlo Rally egyik autójának eredeti bőrhuzata: ez mind rajta volt azon a kifejezetten gyűjtőknek készült palackon, amelyet nemrégiben elloptak, majd megtaláltak: üresen. 

Tovább

Így csinálj pénzt parafadugóból!

Miért nem gondoltam rá eddig...

parafa_szines_istock.jpg

Szerencsére nem vagyok az a típusú ember, aki mindenféle kacatokat gyűjtöget. Igyekszem rendet tartani magam körül, de a parafadugóktól, különösen a szépektől, nehezen válok meg. Jól mutatnak képkereten, üvegbe töltve, és mint kiderült, pénzt is lehet vele keresni – és ez nem vicc. 

Tovább

Idegesítő konyhai kellékek

Semmire sem jók, persze mégis kellenek

fotomontazs.jpg

Miért is használnánk olyan villát, ami jó erős, ha lehet olyanunk is, ami harmatgyenge, miközben inkább karkötőre hasonlít? És ugye: miért is ne választanánk olyan borospoharat, amelynek segítségével biztosra vehetjük, hogy leöntjük magunkat? 

Tovább

Erdély végre meghódította a világot!

Komoly nemzetközi siker egy magyar étterem erdélyi séfjének

veres_istvan_boldogattilafoto.jpg

Egy számomra különösen kedves hírt szeretnék megosztani veletek. Én Erdélyben születtem (na nem ez a hír), és a mai napig a kedvenceim közé tartozik a csorba, a mics, az isteni padlizsánkrém, és persze a feketeleányka bora. Amikor egy Erdélyből származó fiatal tehetséget díjaz a nemzetközi szakmai sajtó, olyankor még el is érzékenyülök... Veres Istvánnal, a Babel szuperfiatal séfjével épp ez történt. 

Tovább

Junior Marketing Manager állás!

Ráadásul a legpörgősebb boros brigádnál

bor_laptop_istock-468673338_760x428.jpg

Érdekel a borok világa és a véredben van a marketing is? Nem elégedsz meg a jóval, mert mindig a maximumra törekszel? Nem riadsz meg a pörgéstől és több mint 10 brand kezelésétől? Akkor úgy tűnik, téged keresünk. 

Tovább

BORdogság = rend a lelke mindennek

5 tipp azoknak, akik nem viccelnek a bortárolással

bor_bortarto_tarolas_istock.jpg

Nem kell kétségbe esni, ha olyan borhoz jutsz, amire azt mondják: még nyugodtan érleld évekig! Bizonyos körülmények között otthon is simán eltarthatod a különlegességeket, ha betartod az alábbi szabályokat. Persze azt sem szabad elfeledni, hogy ma már a legtöbb bor azonnal fogyasztható. 

Tovább

Begurult a borvilágba a deszkák királya

Tony Hawk új trükkje: saját cabernet

tony_bor.JPG

Az idén 50 éves, kaliforniai születésű ikonikus gördeszkás ma már nem csak hihetetlen sportteljesítményeiről híres, hanem arról az alapítványról is, amelynek célja a társadalom tartós jobbításának elősegítése, különös tekintettel a fiatalok támogatására. Ez alkalommal pedig a lehető legmenőbb módon teszi ezt: új skatepark-okat épít a nevével fémjelzett borból befolyt pénzzel. 

Tovább

2017 legmenőbb boros témái

Íme a top 10 topik

tablet_vorosbor_olvas_no_istock.jpg

Mitől drága a bor? Fogok-e horkolni a bortól? És tulajdonképpen mennyi alkohol is van a borban? Összeszedtük, melyek voltak a kedvenc boros blogbejegyzéseitek idén. Tíz jó cikk következik!

Tovább

Csúcsévjárat a Winelovers-nél

10 dolog, ami miatt imádtuk 2017-et

wl_2017.JPG

Már négy éves a Winelovers, és ahogy telik az idő, mi annál jobban szeretjük. A magunkénak érezzük. Talán ezért is van, hogy a rendezvényeiről híres borimádó brigád eddigi legsikeresebb évét könyvelheti el idén. De – és nem csak azért, mert mondani szokás – nélkületek most sem sikerült volna. 

Tovább

Az év legfrissebb hajszíntrendje: #forraltbor

A kultikus téli ital betör a divatszakmába

forraltbor_hajszin_blog.jpg

Meleg színek, többféle árnyalattal fűszerezve: a forralt bor az idei hajszíntrend legfrissebb őrülete. Változatos tónusainak alig tudunk ellenállni, a közösségi felületekre gyorsan be is robbantak a téli ital ihlette hajköltemények. Azoknak, akik maradnának a forralt bor poharas változatánál, van egy jó receptünk is.

Tovább