Winelovers

Te is kellesz!

Segíts a boros szakmának, és cserébe nyeremények várnak

2016. június 12. - Winelovers

bortesztek_1.jpg

Hallottál már a Nagy Bor Tesztről? Nem? Akkor görgess lejjebb, kattints a linkre, töltsd ki és vedd át nyereményeid - a feleletekért cserébe. Építsd a borkultúrát, segítsd a borászokat, kereskedőket és a komplett boros szakmát válaszaiddal!

Azért azt be kell látnunk, hogy hiába vagyunk boros nemzet, mégsem ismerjük eléggé borvidékeinket, borászainkat és borainkat (még). Április óta létezik azonban egy teszt, amire már több mint húszezren válaszoltak és minél többen töltjük ki, annál jobb! A Nagy Bor Teszt kitöltésével ugyanis rengeteget segítünk a borászoknak, a kereskedőknek, és minden szakmában dolgozónak megérteni a trendek gyorsan változó alakulását. Nem utolsó sorban arról is infókat adunk nekik, hogy hol kell kicsit megtolni a fejlődő hazai borkultúra szekerét. A szervezők cserébe garantált nyereményekkel jutalmazzák a válaszadókat!

Egyébként részeredmények már elérhetők. Eddig az egyik legmeglepőbb eredmény hogy kiderült: a borfogyasztók ma már átlagosan 1060 forintot szánnak egy otthon elfogyasztott üveg borra - pedig az ezer forintos határt elérni korábban csak távoli álomnak tűnt. Másik érdekes tény, hogy sokkal inkább borszaküzletekben válogatunk, mint szupermarketekben.

A Borháló igazgatója, Kathona Krisztián szerint olyan jelentős változásokat is tapasztaltak az előző években, mint például a reduktív borok térhódítása a 2000-es évek elején, vagy a fröccs becsületének helyreállítása 2010 körül, ami a fehérborok és rozék előretöréséhez vezetett. És mivel, ahogy mondani szokták "sok minden állandó, de a változás örök", most te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy a szakma kellően átlássa ezeket a tendenciákat.

Hogy miket nyerhetsz, ha kitöltöd?

  1. A borkóstolás alapjai e-book
  2. Borháló meglepetés ajánlat
  3. Választhasz még valamit ezek közül is: 2.000 Ft értékű Winelovers rendezvény belépődíj kedvezmény VAGY ingyenes házhozszállítás 1 alkalommal a Winelovers induló webshopjában VAGY 10%-os vásárlási kedvezmény 1 alkalommal a Winelovers induló webshopjában (10.000 Ft feletti vásárlásnál)
  4. A teszt kitöltésével ráadásul indulsz az 1 millió forint értékű nyereményekért!

Katt ide és már indul is a Teszt!

süti beállítások módosítása