Winelovers

Boros a csajod? Akkor ez a legjobb ajándék

Mi is beájultunk

2016. december 13. - Winelovers

labiotte2.jpg

Ez alkalommal minden teljesen más lesz. Végre nem kell gondolkodnod, hogy barátnődnek, nagynénédnek vagy anyukádnak bort vagy szájfényt vegyél-e: mostantól ugyanis megteheted egyszerre! A koreai Labiotte szépségipari cég végre valóra váltotta az álmokat és kijött egy komplett sminkcsaláddal, apró borosüvegekbe zárva!

Akkor is megértünk, ha nem csak a bor, hanem inkább a smink oldala az, ami igazán vonz ebben az egyedi és hiánypótló termékben. A szájfények és rúzsok színei mind-mind borok által inspirált árnyalatokban pompáznak: Malbec Burgundy és Cabernet Red, a többit pedig nézd meg magad!

 

Végre nem kell rettegned, hogy a vörösbor színezi lilára ajkaid, a koreai találmánnyal könnyedén megelőzheted a bajt! Válaszd ki te magad azt a színt, amellyel a rettegett lila nyomokat helyettesítheted! Ha mindez nem lenne elég, rúzs mellé szempillaspirált is választhatsz:

 

Lehet, hogy először furcsán fognak rád nézni a csajok, ha előkapsz egy mini borosüveget a mosdóban, amivel nincs is semmi baj! Had legyenek csak kíváncsiak, mert hidd el, amint megtudják mi ez, nekik is kelleni fog ez a cuki és hasznos termék. Érdekel? Rendeld meg az Amazonról!

Nekünk is van még 3 tippünk, ezeket egyébként a Winelovers egyik legutóbbi rendezvényén ki is sorsoltuk a szerencsés tombolagyőztesek között! (A glóriás hajpánt csak dekoráció. Vagy ajándék.) 

 

Ajándékozz idén te is borélményt! Válogass a Winelovers rendezvénybelépők, Borkollégium ajándékutalványok, Borkollégium tankönyvek, vagy Magyar Borok Bálja jegyek között: akár szeretteidnek, akár magadnak! Részletekért kattints ide

És még ezt is nagyon szeretjük, mert igazán hasznos. Így válassz borhoz rúzst, vagy rúzshoz bort!

boresruzs.jpg

süti beállítások módosítása