Winelovers

Best of 2016

Winelovers top 10 téma és top 10 mosoly

2016. december 31. - Winelovers

oie_sxks8ouzwovv.jpg

A 2016-os évet különösen sikeresnek könyvelhetjük el – hála nektek! Szuper borászok, szuper bulik, szuper témák, szuper hangulat, szuper vendégek! Összegyűjtöttük a ti kedvenc olvasnivalóitokat, és a mi kedvenc mosolyainkat az idei évből. BORdog új évet kívánunk! :) Winelovers

10. Ezek ma a legjobb magyar pezsgők  

pezsgoteszt.jpg

... a Winelovers bortesztek között is az abszolút kedvenc toplistátok. A hazai, hagyományos champagne-i eljárással készült pezsgők közül egy tízfős szakmai zsűri választotta ki a bajnokokat. Sopron és Etyek domborítottak!

9. Egy év, öt teszt, tíz bor: a profik idei kedvencei 

borteszt_1020.jpg

...egy legjobb nem lehet (és nem is kell), ezért a legfőbb stílusokon belül folyamatosan a legjobbakat keressük. Íme az összes 2016-os teszt eredménye egy listán, összesítve!

8. A legjobb fej női borászok 

ladies_wine.jpg

... a legvagányabb lányokat mutatjuk be, akik egy kőkemény szakmában állnak helyet. Példaértékű teljesítmény, rengeteg munka és elragadó személyiség: ez a sikerük titka. Vigyázat, szubjektív!

7. Hivatalosan is ezek nemzet legjobb fehérborai  

vinovino.jpg

... nyáron hirdették ki a Nemzeti Borkiválósági Program legújabb fehér- és rozésztárjait. Nem csak a legjobbnak ítélt, kiváló ár-érték arányú 13 tételt ismerheted meg, hanem egyben azokat is, amiket a diplomácia iszogatott idén.

6. Ezért ne rendeld a legolcsóbb bort 

olcso.png

... se a második legolcsóbbat. Hiába szeretnéd a lehető legjobb bort a pénzedért, és szólal meg a fejedben a csengő ("Válaszd a második legolcsóbbat!"), ez sajnos a legtöbb helyen rossz döntés. Hogy miért, az kiderül a cikkből!

5. Ők a legsármosabb magyar borászok  

demeter.jpg

... napjaink magyar borászpasijai a bor modern, igényes és vagány formáját mutatják meg nekünk, miközben (nem mellesleg) roppantmód sármosak is! 10+1 kedvencünk.

4. Milyen kávét iszol? 

coffee-tells-wine2.jpg

... mi pedig megmondjuk, melyik bor illik hozzád! Az ugyanis, hogy milyen kávét iszol nap mint nap, rengeteget elárul a kedvenc illataidról és aromáidról, illetve az általad kedvelt testesség és savasság mértékéről is.

3. Kim Jong Un csúnyán bebordóizott   

kim_jong_un_bordeaux.png

... ő is, még 1200 vendég is pontosan érti ezt a bordói dolgot. Bordeaux fenséges fajtáinak borait mindenki imádja: Kim Jong Un séfje például elárulta, a diktátor egyszer 10 palackkal is bevágott belőle egy éjszaka alatt.

2. Ezt mondja egy brit a magyarok kedvenc boráról  

szolo.jpg

... se nem olasz, se nem rizling, nekünk magyaroknak mégis a kedvenc fehér szőlőnk. Egy brit borszakértőt kérdezünk az olaszrizlingről: honnan, milyet, miért.

1. Tényleg részeg színészek 

charlie-drunk_1.jpg

... nem szabad mindent elhinnünk, ami a filmekben történik. Többször fordul elő, mint gondolnánk, hogy józan színészek részeget játszanak, és részeg színészek józant!

Most pedig jöjjenek az ígért képek, a kedvenc mosolyainkról! Köszönjük nektek a 2016-os évet, és alig várjuk már 2017 legjobb boros pillanatait is!

Főkép

süti beállítások módosítása