Winelovers

Boros kütyük borkedvelő anyukáknak

6+1 tipp azoknak, akik későn kapnak észbe

2017. május 05. - Winelovers

anya_lanya_bor_1000_667.jpg

Szinte észre sem vettük és már meg is érkezett a május. Ezzel együtt pedig nyakunkon az Anyák napja, de semmi pánik, segítünk. Pláne, ha a te anyukád is annyira szereti a finom borokat, mint mi. 

(Brit tudósok kimutatták, hogy) ajándékért rohanni az utolsó pillanatban senki nem szeret. Ám olyanok is vannak, akik mégis kénytelenek; nekik szól most ez a hiánypótló Anyák napi ajándék-válogatás!

1. Mindennapi viselet

winedrinking.jpg

Azt biztosan állíthatjuk, hogy borkedvelő anyukád egyből szerelembe fog esni egy ilyen bohókás pólóval. Viszont amint átadod, elveszíted az esélyét annak, hogy ezután bármi másban láthatod szeretett édesanyád. Többféle verziót is találhatsz a legkülönbözőbb fast fashion butikokban!

2. A tökéletes sajtkínáló

sajtdeszka.jpg

A sajtot – természetesen az erre érzékenyek kivételével – egyszerűen mindenki szereti. Ha anyud a borért is rajong, duplán örömet okozhatsz egy menő fa vagy márvány tálaló- és vágódeszkával, ami a legtökéletesebb alternatívája lehet a sajtok szervírozásának; természetesen a bőr vagy kötélszerű pánttal együtt. Keresgélj a lakberendezési üzletekben!

3. A nyakék

nyaklanc.jpg

Bizony, a boros nyakék is egy opció, ráadásul különféle verziókban elérhető. Válassz bármilyen formát, színt, vagy nemesfémet – a sikered ennél az ajándéknál a leginkább garantált. Az elragadó ajándék átadása után nincs más dolgod, mint élvezni anyukád hálás gondoskodását.

4. Borhordozó

maycontain.jpg

A szatyorszerű Tote táskában az a jó, hogy bármilyen helyzetben jól jönnek, miközben kevés helyen is elférnek – és remekül szolgálnak a gondosan kiválasztott borospalackok szállításához. Egy vicces felirat vagy menő design pedig már csak hab a tortán. 

5. Bor(o)sdaráló

borsdaralo.jpg

Ez a príma borsdaráló megszólalásig hasonlít egy üveg bordeaux-i borra. Ám nem csak hogy remek dekorációként szolgál, de a vendégeket is megviccelheted vele, ha megkéred őket, hogy töltsenek egy kis bort. A Butlers üzletekben beszerezheted!

6. Duplán jó dekantáló

decanter-2.jpg

Ez a megoldás azért zseniális, mert azon túl, hogy dekantálóként funkcionál ez a csodás edény, tárolóként is használhatja anyukád, töményebb különlegességekhez. Megrendelnéd? Bár Anyák napjára már nem ér ide, de lehet megéri kivárni a szállítást, addig pedig szerezz be egy csokor pünkösdi rózsát!

+1: Boros buli

Ha még arra sincs időd, hogy elmenj ajándékot venni, akkor sem kell megijedt, mert van még valami, amit megtehetsz! Szerezd meg egyszerűen, az internet segítségével az igazi boros élményt: válogass otthonról a következő budapesti, boros rendezvényeink között!

afterwork-8228-20170413.jpg

süti beállítások módosítása