Winelovers

Kiverte a biztosítékot: íme a borkoton

A megelőzés mindennél fontosabb!

2017. augusztus 10. - Winelovers

condom.jpg

Vége a klasszikus visszadugózások korszakának! Itt vannak ugyanis a borkotonok, amiket elegánsan és gondosan, hatosával csomagoltak nekünk, ráadásul többször is felhasználhatók! A védekezés mindennél fontosabb!

Fotó: thegreenhead.com

Kialakításának köszönhetően tökéletesen rácsúszik az ön üvegére és tökéletesen elzárja azt, védve annak tartalmát

– így korbácsolták a kedélyeket a kommunikációs szakemberek, ráadásul csak arra kell várjunk, hogy eljöjjön a megfelelő alkalom... És máris előkaphatjuk! Mármint a borkotont. Egy ilyen csomagot 10 dollárért árulnak az USA-ban, arról egyelőre sajnos nem tudunk, hogy lenne itthon hasonló (viszont az Amazonon elérhető).

A Wine Condoms fejlesztői rájöttek, hogy mivel az óvszerek lényege a nedvesség át nem eresztése, így ezt a technológiát érdemes (és érdekes) lenne borosüvegek lezárásánál is alkalmazni. A szexi aranycsomagolásba bújtatott fekete gumikat bárhová magával viheti az ember, hiszen simán elfér a zsebünkben is, nem úgy, mint az otthon használatos, ráadásul néha elég drága borzárók, vákuumzárak. 

Ha nem bírod tovább és rendelésre vetemednél, akkor azt IDE kattintva teheted meg! Az alábbi videóban pedig a hiánypótló termék helyes alkalmazásában gyönyörködhetsz:

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!

süti beállítások módosítása