Winelovers

Floyd Mayweather borospincéje olyan, amilyet még nem láttál

És nem csak mert vadiúj

2017. szeptember 22. - ferenczicsilla

floyd-mayweather.jpg

Beverly Hillsben vagyunk, ahol egymást érik a milliós luxuskéglik. Floyd Mayweather amerikai profi ökölvívó 25 millió dolláros birodalma azonban megér egy misét, már csak az elképesztő borospince miatt is. 

Nem véletlenül becézik Floyd-ot Money-nak. A 22.000 négyzetméteren hat hálóval és tíz fürdőszobával felszerelt ingatlan elképesztő áron került hozzá, és ahol csak lehetett, arannyal és márvánnyal burkolta a ház kisebb-nagyobb részleteit. A visszavonulása óta továbbra is szponzorált ex-sportolónak Dél-Kaliforniában kevés szüksége lehet kandallókra, házát mégis egy komoly darab díszíti; legalább olyan komoly, mint Hublot óra választéka, ami a tökéletes luxust jelenti számára (ezt mondjuk megértjük).

Ami viszont még közelebb áll a szívünkhöz, az az elképesztő boros fal (kevésbé tudnánk pincének nevezni), ahol éppen egy üveg vörösborért nyúl. A vörösek mellett a Mirror szerint a Moët & Chandon és a Cristal champagne is nagy kedvencei. Ti is el tudjátok képzelni, hogy a háznak ezen részén időztök?

My wine cellar in my Beverly Hills castle.

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés,

 

Persze nem a bor vagy a pezsgő az egyetlen élvezeti cikk,

amit szívesen fogyaszt; szereti a nasikat is, ha éppen nekiáll mozizni az 50 férőhelyes vetítőteremben. Te is álmodoztál már ilyen felszerelt snack-bárról?

Grabbing a few snacks before watching Sportscenter in my Beverly Hills Palace movie theatre, that comfortably seats 50 people.

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés,

 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása