Winelovers

Mit igyanak november szülöttei?

Skorpiók és Nyilasok, most figyeljetek!

2017. november 14. - Winelovers

november_horoszkop.jpg

Szeptember és október után most november szülöttein a sor, hogy borvásárlási tippekkel lássuk el őket. Az ősz utolsó hónapjának gyermekeihez (akik persze felnőttek!) különféle borok passzolhatnak, nyilvánvalóan a hangulat, a kedvünk vagy akár az időjárás befolyásoló tényezői mellett. Lássuk, mit igyon a Skorpió és a Nyilas!

Skorpió (október 23. - november 21.)

Őszinte, korrekt és becsületes ember, aki pontosan ezt várja el a boroktól is. Az idejét sem igazán szereti vesztegetni, úgyhogy a bor is legyen érthető és letisztult. A tisztességes fajtaborok állnak legközelebb hozzá, legyen az egy (új-zélandi vagy éppen magyar) sauvignon blanc, ami ezer arca ellenére állandóan hozza a magas minőséget, a jó szerkezetet és a lenyűgöző csalános, bodzás jegyeket. Ha pedig a Skorpió inkább vörösbor-párti, jöhetnek a cabernet-k, legyen az egy robusztus sauvignon, vagy elegánsabb franc. 

Aktuális kedvencünk: Heumann Pincészet, Villányi Franc 2012, Villány (rendeld meg IDE kattintva!)

_mg_8095.jpg

Fotó: Graselly Balázs

Gyere el a Bordói Novemberre, ahol több mint 60 borászat és 150 bordói stílusú bor vár rád!

Nyilas (november 22. - december 21.)

Mozgékony és érdeklődő személyiség, aki mindig keresi a kihívásokat. Szeret felfedezni új ízeket is, éppen ezért érdemes külföldi, távoli borvidékekről származó borokkal is kísérleteznie, például argentin malbec-kel, esetleg chilei carménère-vel. Ha inkább fehérborokat kedvel, érdemes lehet például egy japán Koshu-t vagy éppen egy tazmániai chardonnay-t kipróbálni. Ezek a fajták izgalmas beltartalommal rendelkeznek, úgyhogy lesz mit felfedezni, az biztos!

Aktuális kedvencünk: Haraszthy Fantastico Malbec 2013

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!

süti beállítások módosítása