Winelovers

Jön a Black Friday!

És végre borban is nagyot szól

2017. november 21. - Winelovers

black_friday_bor_istock_1500.jpg

Az USA-ból eredő ünnep a Hálaadás másnapját, egyúttal a karácsonyi vásárlási szezon kezdetét is jelenti. November negyedik péntekén megtelnek a szupermarketek, és az online értékesítés is rendesen felpörög. Érdemes figyelni itthon is a BF akciókat, pláne hogy ha van belőlük boros is. 

A kifejezést először Philadelphiában használták, amikor is a Hálaadás utáni napon zajló elképesztő gyalogos és autós forgalomra utalt. Megdöbbentő, de száznál is több sérülés, és néhány haláleset is történt a korábbi években a "fekete pénteken". A kifejezés azóta új értelmet nyert: tavaly például 655,8 milliárd dollárt költöttek el az amerikai állampolgárok az ünnepek alatt, aminek igen nagy részét a Black Friday teszi ki. 

Jellemző, hogy ilyenkor a legnagyobb üzletek a szokásoknál korábban nyitnak (volt, hogy már előző nap 0 órakor!) és sokszor éjfélkor zárnak. De a legfontosabb természetesen az, hogy különleges akciókkal jelentkeznek, átlagos 23-37%-kal kerül ilyenkor minden kevesebbe. Bár nem hivatalos ünnep, mégis annak számít több államban is, például Kaliforniában. 

Mi is imádjuk a kedvezményeket, 

ezért úgy döntöttünk, most pénteken, azaz november 24-én csatlakozunk a világszintű kezdeményezéshez, és 15% kedvezménnyel kínáljuk az ÖSSZES BORT ÉS EGYÉB TERMÉKET (kivéve az eleve akciósakat).

webshop_banner_blackfriday_640x360-2.jpg

Miért élj a lehetőséggel?

  • van 15% kedvezményed 
  • elkerülheted a plázákban és utakon jelentkező tömegnyomort
  • kényelmesen, ráérősen átböngészheted a kínálatot és átgondolhatod, kit mivel lepnél meg - és mit tartasz meg magadnak
  • végre nem vársz az utolsó pillanatig az ajándékokkal
  • minimum rendeléstől függetlenül ingyenes a házhozszállítás

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!

süti beállítások módosítása