Winelovers

Mit igyanak december szülöttei?

Nyilasok és Bakok, most figyeljetek!

2017. december 04. - Winelovers

december_bor_horoszkop.jpg

Szeptember, október és november után most a legvarázslatosabb hónap szülötteit látjuk el borvásárlási tippekkel. Szerencsére könnyű dolgunk van, mert a Nyilasok és Bakok kifejezetten kedvelik a különlegességeket és ritkaságokat is; lássuk hát, mit igyanak december szülöttei!

Nyilas (november 22 - december 21)

Mozgékony és érdeklődő személyiség, aki mindig keresi a kihívásokat. Szeret felfedezni új ízeket is, éppen ezért érdemes külföldi, távoli borvidékekről származó borokkal is kísérleteznie, például argentin malbec-kel, esetleg chilei carménère-vel. Ha inkább fehérborokat kedvel, érdemes lehet például egy japán Koshu-t vagy éppen egy tazmániai chardonnay-t kipróbálni. Ezek a fajták izgalmas beltartalommal rendelkeznek, úgyhogy lesz mit felfedezni, az biztos!

Aktuális kedvencünk: Haraszthy Fantastico Malbec 2013

koshu.jpg

Bak (december 22 - január 19)

Mértékletes, kitartó és mélyen gondolkodó ember, akit nem annyira érdekel a bor minősége vagy jellege, talán nem is igazán szeret borozni, annál viszont sokkal jobban izgatják a bor mögötti sztorik, vagy annak háttere. Érdemes a Bakoknak jégbort, esetleg aszúkat kóstolnia, hiszen ezeket kétségkívül kedvelni fogja, és még jó témát is biztosítanak a baráti beszélgetésekhez!

Aktuális kedvencünk: Basilicus Szőlőbirtok, Tokaji aszú 6 puttonyos 2013 

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!

süti beállítások módosítása