Winelovers

Mit igyanak február szülöttei?

Vízöntők és Halak, most figyeljetek!

2018. február 02. - Winelovers

februar_borhoroszkop.jpg

Az év legromantikusabb hónapjának szülötteit a borok tekintetében is érzelmeik vezérlik. Minden olyan bor, ami valami miatt különleges, és megmozgatja a fantáziájukat, könnyedén a kosarukba kerülhet. Lássuk hát, mit válasszanak a Vízöntők és a Halak!

Vízöntő (január 20 - február 18)

Érdeklik a trendek, az újdonságok és a rendhagyó tételek. Az organikus, biodinamikus borok például könnyen a kedvenceivé válhatnak, legyen az egy villányi, soproni vagy éppen burgenlandi tétel. Mivel a Vízöntő többnyire extrovertált, és szereti széles baráti körével közösen boncolgatni az élet kérdéseit, így az igazán különleges, például szűretlen vagy derítetlen bor lesz az, amivel könnyebben talál majd válaszokat is.

Aktuális kedvencünk: Hummel Góré Hárslevelű 2015 

via GIPHY

Halak (február 19 - március 20)

Visszahúzódó, érzékeny és kreatív ember, aki szeret romantikusan, édeskettesben, de akár egyedül is borozgatni. Mindenképpen az illatos fehérborok és a buja, déli rozék lesznek a Halak legjobb barátai. Ha inkább fehéret választana, akkor az Irsai Olivér, cserszegi fűszeres vagy muskotályos fajták jöhetnek főleg szóba, ha pedig rozét, akkor a villányi, szekszárdi, sőt provence-i finomságok is.

Aktuális kedvencünk: Pannonhalmi Tramini 2016 (ITT meg is rendelheted)

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása