Winelovers

Pazar téli fotók a téli szőlőből

Kedvenceket válogattunk!

2018. február 27. - Winelovers

tel_tajkep_ozike_istock.jpg

Most hogy már napok óta havazik az ország legtöbb pontján, gyönyörű fotókra lehet bukkanni a közösségi média felületein. Ha követed a borászatok oldalait is, és még szemfüles is vagy, akkor igazi csodákra bukkanhatsz. A kedvenceinket most csokorba gyűjtöttük. 

Sabar Borház (Facebook oldala)

A Borkollégium vezető oktatója pár nappal ezelőtt posztolta ezt az igazi téli fotót Káptalantótiról, a Sabar Borház teraszáról. 

HOLDVÖLGY Experince (Instagram oldala)

A Holdvölgy Insta oldalát amúgy is erősen javasoljuk követésre, ez a téli fotójuk például – amit az Úrágya-dűlőről lőttek – megint csak tök jól sikerült. 

HOLDVÖLGY Experience (@holdvolgyexperience) által megosztott bejegyzés,

Törő Lackó - Csetvei Pince - Móri borvidék (Csetvei Pince Instagram oldala)

A Móri borvidéken is lehet csodákra bukkanni, itt például a portyázó varjakról lőtt Törő Lackó egy igen menő képet, ahogy a Kecskehegy fölött vonulnak. 

Koczor Pince (Instagram oldala)

A balatonfüredi Koczor Pince amúgy is az egyik legtündéribb esküvői és rendezvényhelyszín, de télen, hóval fedve még inkább romantikus látványt nyújt.

koczor_tel.jpg

Cartwright Eva (Facebook oldala)

Éva (Somlói Borok Boltja) is posztolt nemrégiben gyönyörű havas képeket, itt például a somlói dűlőket láthatjátok felülnézetből. Csodálatos!

cartwright_tel.jpg

Taschner Bor- és Pezsgőház (Instagram oldala)

Taschner Kurt is posztolt Sopronból, ráadásul igencsak hangulatos képeket, nekünk például ez az aktuális kedvencünk.

taschner_tel.jpg

Günzer Pincészet (Instagram oldala)

Még az ország legdélebbi borvidékén, Villányban is hó fedi a tájat, az ikonikus Ördögárok-dűlő felé vezető út egyszerűen mesés! Kövessétek a Günzer Pincészetet, ha sok szép fotókat akartok látni!

gunzer_tel.jpg

Gallay Wines (Instagram oldala)

Végül itt egy videó a téli metszés rejtelmeiről, amit a bükki Gallay Pincészet borásza, Borbély Roland posztolt, háttérben természetesen a havas táj. Pazar! 

A videóért kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása