Winelovers

Mit igyanak március szülöttei?

Halak és Kosok, most figyeljetek!

2018. március 01. - Winelovers

roze_tavasz_pohar_istock_marcius.jpg

Végre! Bár a hőmérséklet még nagyon nem ezt mutatja, de higgyétek el, szépen lassan meg fog érkezni a tavasz. Ezzel együtt pedig beindul a friss, illatos és tüzes borok szezonja is – amit a Halak és a Kosok is imádnak. Lássuk, mi kerüljön az ő kosarukba!

Halak (február 19 - március 20)

Visszahúzódó, érzékeny és kreatív ember, aki szeret romantikusan, édeskettesben, de akár egyedül is borozgatni. Mindenképpen az illatos fehérborok és a buja, déli rozék lesznek a Halak legjobb barátai. Ha inkább fehéret választana, akkor az Irsai Olivér, cserszegi fűszeres vagy muskotályos fajták jöhetnek főleg szóba, ha pedig rozét, akkor a villányi, szekszárdi, sőt provence-i finomságok is.

Aktuális kedvencünk: Günzer Rosé 2017 (ITT meg is rendelheted)

via GIPHY

Kos (március 21 - április 19)

Imádja a pörgést, a társaságot, és szívesen beiktatja mindennapi tevékenységei közé a barátokkal való italozást is (mondjuk ki nem). Főként hangulata dönt a választott borról, de tüzes természetéhez inkább a vulkanikus talajról származó fehérborok, például az olaszrizling vagy kéknyelű fajták, esetleg a vibráló vörösborok illenek, mint egy kadarka, vagy bikavér!

Aktuális kedvencünk: Villa Tolnay Olaszrizling Tavasz 2016 (ITT meg is rendelheted)

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása