Winelovers

Mit igyanak április szülöttei?

Kosok és Bikák, most figyeljetek!

2018. április 02. - Winelovers

rose_poharak_feher_hatter_istock_horoszk.jpg

Április szülöttei roppant elhivatottak és maximalisták, így a borok világába csakis teljes gőzzel tudják beleásni magukat (mondjuk másképp el se tudjuk képzelni). És hogy pontosan milyen borok is illenek az eltökélt Kosokhoz és Bikákhoz, kicsit lejjebb kiderül.

Kos (március 21 - április 19)

Imádja a pörgést, a társaságot, és szerencsére szívesen beiktatja mindennapi tevékenységei közé a barátokkal való italozást. Főként hangulata dönt a választott borról, de tüzes természetéhez inkább a vulkanikus talajról származó fehérborok, például az olaszrizling vagy kéknyelű fajták, esetleg a vibráló vörösborok illenek, mint egy kadarka, vagy szekszárdi bikavér!

Aktuális kedvencünk: Sebestyén Iván-völgyi Bikavér 2015

Tudtad? A bikavérek alapját a kékfrankos adja (45%). Ha te is imádod a kékfrankos borait, akkor gyere el a Kékfrankos Április Nagykóstolóra április 21-én a Gellért Hotelbe!

via GIPHY

Bika (április 20 - május 20)

A bikák szeretik a jólétet, halmozni az élvezeteket, beleásni magukat a gasztronómiába, sőt, akár gyűjteni is a borokat. Mindezt szenvedéllyel és szaktudással is alátámasztják, ezért a világ legdrágább borait is adó burgundiai pinot noir az ő boruk. Ha nem is tudják (sajnos) a 13.000 dolláros (4 millió forintos) tételt kortyolgatni, biztosan találnak kedvükre valót a magyar pinot noir-ok között is!

Aktuális kedvencünk: Gál Tibor Pinot Noir Grőber 2012

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása