Winelovers

Ha két gigaikon találkozik, az biztosan nagyot durran

Szeptemberben jön Lenny Kravitz és a Dom Pérignon közös projektje

2018. május 21. - Winelovers

kravitz-630x417.jpg

A champagne-ok champagne-ja, a Dom Pérignon bejelentette, komoly kreatív együttműködésre készül a többszörös Grammy-díjas zenész Lenny Kravitz-szel. Szerintünk ennél szexibb dolog idén már nemigen történhet.

>>> Érdekel, hogy miért pezsgő minden champagne, és miért nem champagne minden pezsgő? Kattints!

A Moët Hennessy tulajdonában lévő luxusmárka napokkal ezelőtt jelentette be, hogy hivatalos együttműködésre készül a szuperdögös Lenny Kravitz-szel. A hírt egy komoly Instagram kampány előzte meg, ahol mini videókban csepegtették az infókat a népnek. 

Ezekben például a négyszeres Grammy-díjas zenész a nyugat-hollywoodi Westlake Studios-ban éppen zongorán játszik, amit olyan rejtélyes feliratokkal spékelnek meg, mint "belső tűz", "az inspiráció köre", meg hasonlók.

Inspiration comes full circle. Dom Pérignon x @LennyKravitz September 2018 #DomPérignon #DomPérignonXLennyKravitz Enjoy Responsibly

Dom Pérignon (@domperignonofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Lenny azt is elárulta:

Csomó barátom szereti áthívni ismerőseit, és az ilyen találkozások középpontjában mindig egy palack champagne áll. Egyszerűen azért, mert egy szimpla kedden is érdemes megünnepelni az életet.

A Dom Pérignon-nál egyébként sem ritkák a művészekkel és más, a maguk területén hasonlóan presztízs minőséget képviselő cégekkel való együttműködések. Michael Riedel (borospohár-guru), Karl Lagerfeld (fashion-guru) és Tokujin Yoshioka (design-guru) is dolgozott már James Bond kedvenc pezsgőjével. 

Lenny 2 millió követője nagy örömmel vette a hírt, mint ahogyan a DP rajongótábora is. A sztár ezután azt is elmondta: 

Ez az együttműködés elképesztően inspirált, egy eddig tőlem távoli világba kaptam betekintést. 

packshot-1-dom-perignon-p2-14-hr.jpg

A kapcsolat elsőre bár tényleg furcsának tűnhet, azt azért ne feledjük, hogy Lenny 2011-ben megkapta a "Chevalier dans l’Ordre des Arts et des Lettres" lovagi címet (ez Franciaország egyik legrangosabb kulturális elismerése), elismerve ezzel a zeneiparban kifejtett munkásságát és erőfeszítéseit a faji korlátok leküzdésért. 

A közös munkájuk gyümölcse szeptemberben debütál, addig is izgatottan várjuk az ezzel kapcsolatos fejleményeket. 

Te is szereted a pezsgőket?

Akkor tilos kihagynod június 16-án, a Pezsgő Júniuson kóstolható 200 pezsgőt, cavát, crémant-t, proseccót, franciacortát, sektet és újvilági pezsgőt, ahol ráadásul 120 (!) champagne is elérhető lesz, 34 champagne háztól - többek közt a Dom Pérignon-tól. Részletek és jegyek ITT!

Borítókép: decanter.com

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása