Winelovers

Bornyitás John Legend módra

Zsebsárkánnyal és kalapáccsal szereti

2018. június 25. - Winelovers

johnlegendbornyitas.jpg

John Legend All of me dalából pontosan tudjuk már, hogy szereti a finom vonalakat és a tökéletes tökéletlenségeket. Hogyan jobban bizonyíthatná imádatát a tízszeres Grammy-díjas énekes, mint az izgalmas domborulatokkal rendelkező borosüveg egyedi módon történő nyitásával?

Az internet három kedvelt - és kicsit nonszensz - módszerével nyitott nemrég bort John Legend, a valaha volt legromantikusabb szám szerzője. Ráadásul nem is akármilyen bort, hanem a sajátját. 

Igazából azóta szeretem a bort, amióta ihatok

- mondta John korábban a Food&Wine-nak, ahol arról mesélt, egy különleges együttműködés keretein belül a Napa-völgyi (Kalifornia) Raymond Vineyards-szal közösen piacra dobták az LVE kollekciót. Az LVE betűszó persze nem véletlen: egyrészt a Legend Vineyard Exclusive rövidítése, másrészt pedig a négy tételből álló márka neve kimondva hasonlít a love szóra, ami különösen fontos szempont volt a koncepció kialakításakor. 

A borcsalád részei a Red nevű házasítás (55% petite syrah, 39% merlot), egy 2014-es kaliforniai cabernet sauvignon és chardonnay, illetve egy frissen debütált provence-i rozé. 

lvewines.jpg

Most pedig a Tastemade YouTube csatornáján kijött a videó, amelyben John néhány rendkívüli bornyitási technikát mutat be arra az esetre, ha nincs a helyszínen dugóhúzó. Az egyik esetben tollal, a másikban zsebsárkánnyal, a harmadikban csavarhúzó-csavar-kalapács kombóval próbálkozik.

Hogy ez mind sikerül-e neki, az a videóból kiderül. 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása