Winelovers

Mit igyanak július szülöttei?

Rákok és Oroszlánok, most figyeljetek!

2018. július 02. - Winelovers

feherbor_pohar_tenger_naplemente_horoszkop.jpg

Tombol a nyár, irigylem is azokat, akik ilyenkor születtek. Július gyermekei erőteljes egyéniségek, akik éppúgy sugározzák magukból az életerőt, ahogyan a nap ilyenkor a meleget. Borokban is a karakterrel és értékkel rendelkező tételeket választják; lássuk hát, mit igyanak a Rákok és Oroszlánok!

Rák (június 22 - július 22)

Lojális, empatikus és mindig másokat helyez maga elé. A családban is ő az összetartó erő, és a rengeteg rá bízott feladat után bőven megérdemel egy gazdag és nemes italt; például egy Tokaji aszút, szamorodnit vagy egy játékosabb, késői szüretelésű bort. Érdemes lehet válogatnia Mád, Tarcal és Tállya száraz furmintjai, hárslevelűi és sárgamuskotályai között is. 

Aktuális kedvencünk: Hétszőlő Késői Szüret 2015 

via GIPHY

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Az Állatöv ötödik jegyének szülöttei igazi önmegvalósítók, akik sem a korlátokat, sem a sikertelenséget nem bírják. Merész, erős és méltóságteljes karakterükhöz hasonlóan karakteres bor illik, például egy vulkanikus talajról származó juhfark, vagy egy komoly bordeaux-i házasítás formájában. Tökéletes választás lehet mindkettő az Oroszlánnak, mondjuk egy tatár beefsteak mellé fogyasztva.

Aktuális kedvencünk: Tornai Top Selection Grófi Juhfark 2016

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása