Winelovers

Gyere, dolgozz velünk!

Gyakornokokat keres a Winelovers és a Borkollégium

2018. július 31. - Winelovers

csapat.JPG

Szívesen szereznél gyakorlati tapasztalatot hazánk meghatározó boros cégcsoportjánál? Akkor most rajtad a sor! :)

Szeretnél közreműködni az ország legszínvonalasabb boros rendezvényeinek, bortesztjeinek lebonyolításában? Hosszú távon is segítenéd az oktatók munkáját a hazai boros képzések egyedülálló oktatási központjának tanfolyamain? Esetleg szívesen fotózol vagy videózol boros témákat?

Munkádért cserébe örömmel tanulnál Magyarország vezető boriskolájában és vennél részt hangulatos borkóstoló eseményeken?

Ha a fentiekre „igen” a válaszod, és igényes környezetben, kiszámítható feltételek mellett egy jó hangulatú, dinamikus csapatban dolgoznál, akkor Téged vár a Winelovers és a Borkollégium gyakornoki programja!

Programunk elsősorban a felsőoktatásban tanuló, vagy szabad kapacitással rendelkező, a borok iránt érdeklődőknek szól, akik tanulmányaik vagy munkájuk mellett rugalmas időbeosztásban, hosszú távon is szívesen, lelkesen dolgoznak velünk.

Ha felkeltettük érdeklődésed, írj nekünk a gyakornok@trinety.hu e-mail címre, legkésőbb 2018. szeptember 7-ig. Válaszlevelünkben részletes tájékoztatást kapsz majd a feladatokról, a lehetőségekről és a feltételekről, így eldöntheted, mely területen lenne kedved velünk dolgozni.

via GIPHY

Várjuk jelentkezésed!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása