Winelovers

Mit igyanak augusztus szülöttei?

Oroszlánok és Szűzek, most figyeljetek!

2018. augusztus 01. - Winelovers

oroszlan_szuz.jpg

Közeleg a nyár vége, de az igazi ünneplés az Oroszlánoknak és Szűzeknek csak most kezdődik! Hiszen augusztusban őket ünnepeljük, természetesen a megfelelő borokkal együtt. És hogy mi számukra a legjobb? Tovább görgetve kiderül. 

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Az állatöv ötödik jegyének szülöttei igazi önmegvalósítók, akik sem a korlátokat, sem a sikertelenséget nem bírják. Merész, erős és méltóságteljes karakterükhöz hasonlóan karakteres bor illik, például egy vulkanikus talajról származó juhfark, vagy egy komoly bordeaux-i házasítás. Tökéletes választás lehet mindkettő az Oroszlánnak, mondjuk egy tatár beefsteak mellé fogyasztva.

Aktuális kedvencünk: Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark 2015

via GIPHY

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

Szelíd, kedves és játékos a személyisége, mint amilyen egy finoman gyöngyöző habzóbor vagy a pezsgő. Pezsgőből is inkább a könnyedebb és elegánsabb tételek illenek hozzá, esetleg a bohókás pezsgőkoktélok. A magyar habzóborok széles választéka mellett az olasz prosecco is passzol a Szűzekhez, akár még Aperol Spritz formájában is. 

Aktuális kedvencünk: Bortolomiol Prosecco Miól Brut Treviso - DOC

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása