Winelovers

Úgy vágott vissza a főnökének, hogy DP-t fröcskölt mindenhová

Teljes értetlenségben ülünk

2018. augusztus 16. - Winelovers

dp_locsol_fonok.jpg

Sokan álmodozunk arról, hogy amikor felmondunk, azt drámai körülmények között tesszük meg. Francesco barátunk nem csak álmodott erről, meg is tette, de kicsit túllőtt a célon. Mégpedig champagne-nyal. 

A pénzügyi mókuskerék világában, kockázati tőkeelemzőként tevékenykedett mostanáig Francesco Pellegrino. Manhattani irodájából azonban múlt hónapban úgy távozott, ahogy azt sokan csak álmodni merjük: igazi drámakirálynő módjára. Széttörte a billenytűzetét és champagne-t locsolt a főnöke irodájára, mindeközben Marky Mark szólt. 

A New York Post szerint este 10:12-kor kezdődött hősünk műsora Dom Perignon főszereplésével. Ekkor lépett be főnöke, Peter Sidoti irodájába. "B*zd meg, Peter" – így kezdte Insta sztoriját, ahol bő két perces műsor következett rosszabbnál rosszabb döntésekkel (és zenei választásokkal). 

Több palack DP-t is kibontott ugyanis, és amit nem Peter irodájának szőnyegére folyatott, azt az ex-főnök névtáblája, névjegykártyái vagy a fal kapta. A zenék között befigyelt több borús rap sláger is, hogy érezzük az igazi feszültséget. 

"Nem érdekel, hogy ő a legfiatalabb elemzőnk, adjátok ide a papírjait. Ő is helyettesíthető" – idézett ex-főnökétől a sértődött beosztott. Miután új jelszót állított be annak gépén, széttörte billentyűzetét, meg is írta tömör felmondólevelét: "B*zd meg, kilépek."

A videó legmélyebb pontjai egyben a legmagasabbak is, hiszen ilyenkor jönnek például Whitney Houston, vagy Sam Hunt sokatmondó és drámai slágerei. Sajnos azóta Pellegrino Insta oldala már nem aktív, ám ami ennél sokkal jobban zavar minket az az, hogy ennyi isteni champagne ment kárba. "Bosszúból". Egyszerűen nem értjük. 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása