Winelovers

50 Cent rprsnt: Le Chemin du Roi

Saját champagne jár neki is

2018. szeptember 04. - Winelovers

50cent.jpg

Én nem tudom, mi van mostanában, de szerintem sosem volt még ilyen divatos celeb körökben beszállni a bor/pezsgőbizniszbe. Egyre több hírességgel kapcsolatban merült fel a dolog, a legfrissebb, legropogósabb sztori 50 Centé.

 Épp most nyírtad ki a világosítót

– kiáltott fel Conan O'Brien, akinek késő esti talk show-jában pukkantott pezsgőt a rapper. De nem akármilyet! A sajátját. 

Curtis "50 Cent" Jackson először 2003-as topslágerében, az "In da Club"-ban csobbant a buborékok közé, ám 15 év elmúltával fordult igazán komolyra a dolog. Nemrég ugyanis bejelentette a Champagne Castelnau-val való partnerkapcsolatát, amiben útjára indítja saját márkáját, a Le Chemin du Roi-t, azaz A Király Útját. 

Néhány napja aztán megosztotta a világgal a nagy hírt Amerika vezető TV-műsorában is, amit egy életveszélyes pezsgőbontás követett, de szerencsére végül semmi baja nem lett a világosítónak (és másnak sem).

Ha követitek a rappert/színészt a közösségi média oldalakon, akkor talán már ti is belefutottatok egy-egy ilyen posztba, ugyanis 50 Cent nagyon büszke új produktumára. 

A hagyományosan, chardonnay-pinot meunier-pinot noir alapborból készült rozé champagne-nak 12%-nyi vörösbor (pinot noir) adja meg a karaktert, mindezt pedig a palackra álmodott 14 karátos rose-gold sakkfigurákkal koronáztak meg. 

Én csakis a legjobbat adom

– mondta a sztár. Hozzátette: a Castelnau-val való együttműködés végre lehetővé teszi számára, hogy ezt a különleges és kifinomult champagne-t felajánlja a "tömegeknek". Nos, mindenesetre a lányok már most odavannak érte. És te?

50 Cent (@50cent) által megosztott bejegyzés,

 

>>> Kollégája, Jay-z Cristal vs. Ace of Spades kalandjáról egyébként ITT olvashatsz. 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása