Winelovers

Milyen lenne, ha Harry és Meghan babájának boros neve lenne?

Elkezdődtek a tippelések

2019. január 11. - Winelovers

meghan-baby.jpg

Tavaly írtunk már arról, hogy a legújabb királyi pár esküvőjén milyen borkínálatra lehetett számítani, hiszen a hercegné életében központi szerepet töltött be eddig a bor. Most a baba neve körül indultak el a találgatások: vajon annak is lesz köze a borhoz? 

Fotó: Chris Jackson/Pool - AP

Ha azt hitted, nincs semmi, ami a tavalyi Esküvő izgalmait felül tudja múlni, ki kell ábrándítsunk, mert most is olyasmitől dübörög az internet, ami mellett egyszerűen nem tudunk elmenni.

Ez pedig az elképesztő találgatás-cunami, ami a királyi pár babájának neve köré formálódott. 

via GIPHY

Tavaly októberben kiderült ugyanis, hogy Sussex hercegnéje babát vár, ami talán még nagyobb izgalommal töltötte el a rajongókat, mint a royal wedding. Persze azonnal megindultak a tippelések, fogadások, hogy vajon kisfiú, vagy kislány lesz-e Harry és Meghan első babája, és van, aki ennél is tovább megy, és már a nevek esélyeit latolgatja. 

A modern házasság vélhetően modern nevet is hoz majd: nem csodálkoznánk, ha a páros a sok Albert, György meg Viktória után most valami újdonsággal rukkolna elő, ami - ismervén a bor iránti rajongásukat - még akár borközpontú is lehet!

Na de vajon mi?

Talán Eden vagy Olivier, felidézve ezzel az esküvői fogadás legszebb pillanatait? Netán Tig (a Tignanello nevű szupertoszkán bor rövidítése), megtisztelve ezzel Meg legnagyobb kedvencét? Nos, a fogadások elindultak, te mire tippelsz?

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása