Winelovers

Egy aligátor fosztotta ki a floridai ház borkészletét

Ilyet még nem láttál

2019. június 03. - Winelovers

aligator-vorosbor.jpeg

A bátor hüllő fogta magát, és egyenesen a konyha felé vette az irányt, miután belépett a tampai házba. Mintha csak tudta volna, hogy hol találja a bort. 

Múlt pénteken történt az eset, amikor is egy aligátor betört egy floridai otthonba. Ez önmagában még nem olyan meglepő, tekintve, hogy Floridában tulajdonképpen mindenki hátsó kertjében felbukkanhatnak aligátorok. De olyanra eddig még nem igen volt példa, hogy ez az agresszív állat a házba lépbe egyből a konyha, sőt, a borhűtő felé vegye az irányt, hogy kifossza azt.

A hírek szerint az incidens kora reggel történt, és azzal kezdődött, hogy Mary Wischhusen házának földszintjéről fura hangokat hallott. Hajnali 3:30-kor ezért fogta magát és lement a lépcsőn, hogy utánanézzen a hangok forrásának. Ekkor pillantotta meg a hatalmas állatot, aki éppen a boros szekrényét fosztogatta. Elmondása szerint Mary ezután visszafutott az emeletre, és egyből hívta a rendőrséget.

Szörnyű csattanást hallottam lentről, mintha csak a tető omlott volna be. A konyhaajtóba érve aztán ott találtam magam szemben ezzel a hatalmas fejű állattal, aki úgy nézett rám, mintha én törtem volna be az ő konyhájába 

- mesélte a felzaklatott háziasszony. 

gater-aid-clearwater-police-department.png

A fotót a helyi rendőrség lőtte.

Hozzátette, a három méternél is hosszabb aligátor láthatóan igen jól érezte magát, egyből a vörösborokra csapott le, azok közül is az igazán drágákra. 

A vörösborokat preferáló állat valószínűleg a földszinti ablakon keresztül jutott be a házba, ahol egyből a borok felé indult, és jó néhány palack összetörésével bele is csapott a buliba. 10 rendőr és két vadállatbefogó segítségével végül sikerült az aligátort eltávolítani a helyszínről, szerencsére senki nem sérült meg, a borkészletet leszámítva. 

süti beállítások módosítása