Sosem találnád ki kivel kooperál a Dom Pérignon

Gyorsan fogynak a limitált palackok, jobb, ha siettek..

2020. január 17. - piskor.fanni

02.jpg

A világ legismertebb francia pezsgője és talán a legelőkelőbb itala a mindannyiunk által dicsőített Champagne. Mára az ünnepek, hagyományok és a kiváló minőség szimbólumává vált.

Tovább

Mi az? A legexkluzívabb hazai boros esemény kötöttségek nélkül.

Hogyan jussunk be lazán a 2020-as Magyar Borok Báljára?

magyarborokbalja-8185.jpg

Mindjárt itt van hazánk legexkluzívabb boros eseménye, ahol a fenséges degusztációs menü mellett felsorakoznak az ország legkiemelkedőbb borai is. A bál helyszíne a Corinthia Hotel Budapest, ahol a Magyar Borok Bálján részt vesznek a hazai kulturális és üzleti élet szereplői mellett az ország legkiemelkedőbb borászai is. 

Tovább

Pezsgőzz ötezer alatt

Bubikkal zárd az évet

nok_csajok_pezsgo_beszelget_istock-wine_friends_cheers.jpgMindjárt itt a szilveszteri buli ideje, így ennél hasznosabb bejegyzést valószínűleg nem tudtunk volna kitalálni.

Tovább

Két bejgli között irány a Pezsgő és Aszú!

Aranyba boruló kóstoló az ünnepek között

2018_pezsgo_koccintas_istock_760.jpgA királyok itala és az italok királya a főszereplője a Winelovers Pezsgő és Aszú kóstolójának 2019. december 27-én az InterContinental Budapestben. 

Évek óta hagyomány, hogy a Winelovers egy exkluzív kóstolóval zárja az évet. Ehhez pedig mi lenne méltóbb, mint a karácsony és a szilveszter sztárja, vagyis az aszú és a pezsgő. A Winelovers Special - Pezsgő és Aszú kóstoló Budapest egyik legkülönlegesebb szállodájában kerül megrendezésre, az ötcsillagos,  dunai panorámás InterContinental Budapestben.
 

AMIRE BIZTOSAN SZÁMÍTHATSZ:
  • több mint 30 kiállító
  • több mint 60 aszú és pezsgő (prosecco, cava, cremant) korlátlan kóstolása
  • Champagne Különterem, ahol felár ellenében champagne-ok és exkluzív aszú, bor és pezsgő tételek kóstolhatók
  • páratlan, dunai panorámás, ötcsillagos környezet
  • tombola értékes nyereményekkel

 

TOMBOLA

Az est egyik fénypontja a régi szép időket idéző, helyszínen váltható tombola lesz, aminek darabja mindössze 1000 Forint, miközben a nyeremények összértéke meghaladja a 400 ezer forintot. A fődíj egy 100 ezer forint értékű kétszemélyes degusztációs vacsora borsorral, de kisorsolásra kerül egy 75 ezer forint értékű 6 palackos aszú válogatás is.

KIÁLLÍTÓK:

Angyal Borászat és Szőlőbirtok (Tokaj), Antech (crémant) (Franciaország), Babits Pincészet (Tokaj), Barta Pince (Tokaj), Bock Pincészet (Villány), Bujdosó Szőlőbirtok (Balatonboglár), Ca di Rajo (prosecco) (Olaszország), Csányi Pincészet (Villány), Csubák Családi Pincészet (Tokaj), Espák Pincészet (Tokaj), Feind Pincészet (Balatonfüred-Csopak), Francois Pezsgő, Freixenet (cava) (Spanyolország), Frittmann Borászat (Kunság), Garamvári Szőlőbirtok (Balatonboglár), Gróf Degenfeld Szőlőbirtok (Tokaj), Hungaria Pezsgőpincészet (Etyek-Buda), Kálna Pincze (Etyek-Buda), Koch Borászat (Hajós-Baja), Maison Louis de Grenelle (Saumur) (Franciaország), Marrenon (Luberon) (Franciaország), Mionetto (prosecco) (Olaszország), Paulus Molnár Borház (Mór), Péter Pincészet (Tokaj), Rókusfalvy Birtok (Etyek-Buda), Sanzon Tokaj (Tokaj), Simonfay Borkúria (Tokaj), Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok (Tokaj), Törley Pezsgőpincészet (Etyek-Buda), Varga Pincészet (Badacsony), Vino Castillo Borház (cava) (Spanyolország)

Ha még ez sem lenne elég a Champagne különteremben olyan prémium pincészetek tételeit lehet megkóstolni, mint: Taittinger Champagne, Lanson Champagne, Leurent Perrier Champagne, Alfred Gratien Champagne, Szepsy Aszú, Disznókő Aszúkollekció.

MENNYI??
Az egész estés prémium kóstolóra a jegyeket csupán 8900 Forintért vásárolhatod meg! További részletekért KATTINTS IDE

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!

SZÁRAZ NOVEMBER, na még mit nem!

Közeledik a bordói fajták szerelmeseinek kóstolója

baratok-koccintas.jpg

Több, mint 60 hazai kiállító 150 prémium tételét ismerhetjük meg, ha ellátogatunk az év legjobban várt vörösbor kóstolójára, a Bordói Novemberre, aminek az egyik legelegánsabb budapesti szálloda, Corinthia Hotel ad otthont.

Tovább

Egy pohár borral az egészségünkért

A borfogyasztás még sosem volt ennyire egészséges

vorosbor_szilv_640.jpg

Vajon egészséges a borfogyasztás? Milyen előnyökkel bír, ha naponta egy pohárral elfogyasztunk?

Tovább

Ezeket a borokat Karinthy is megirigyelné

Hamarosan újra itt az év egyik legizgalmasabb kóstolója

marton_napi_borfesztival_boraszatok-2.jpg

Kilencedik alkalommal idén is megrendezik Budapest egyik legimpozánsabb helyén a Márton-napi Borfesztivált, ezúttal Karinthy Frigyes - Így írtok ti című művének bűvöletében.

Tovább