Nemcsak a likvidátoroknak, mindenkinek vörösbort kellett volna innia Csernobilban

De nekik mindenképp

2019. május 23. - ferenczicsilla

imdb_csernobil.jpg

Megannyi kérdést vet fel a csernobili atomerőmű-baleset: hogyan és miért történt, illetve miért nem történt közvetlenül utána semmi. Meg azt is, hogy miért nem tudtunk eddig arról, hogy az alkohol, és azon belül is a vörösbor, megvédhet a sugárzás hatásaitól?

Tovább

13 milliós luxus pezsgősládával jött ki a Rolls Royce

Nem tudunk ennél drágább pezsgős tartozékot

rr_champagne_chest_1.jpg

A brit luxusautó-márka a napokban mutatta be legújabb luxuscikkét, a 37 ezer fontba kerülő champagne-dobozkáját. Van benne gravírozott kristályflőte, elegáns pezsgőhűtő, hőálló kaviártartó, kaviárkanál, hímzett szalvéták, mindez szexi, fekete bőrbe húzva. Ha ebből nem sok szót értettél, akkor görgess lejjebb. 

Tovább

Nem is gondolnád, melyik a legmenőbb koktél 2019-ben

Nem pezsgős, és nem is gines

koktel_istock.jpg

Folyamatosan up-to-date-nek kell lenni, ha egy menő bárba lépve italt rendelsz. A közízlés és a trendek folyamatos változásának hála alig bírjuk kapkodni a fejünket. Azt mondjuk tudjuk, hogy Long Island Iced Tea-t rendelni lassan ciki, de vajon mi most az abszolút koktél-bestseller? 

Tovább

Ezért imádjuk annyira az Aperol Spritzet

Ő lenne az olasz fröccs?

aperol_spritz_istock.jpg

Nemrég lánybúcsún voltam, ahol az ünnepelt egyetlen itallal kapcsolatos kérése az volt, hogy mindenképp legyen Aperol Spritz. De vajon miért ez az egyik legnépszerűbb olasz aperitivo, amikor eddig is volt Campari?

Tovább

Lehet, hogy téged keresünk?

Gyere és dolgozz velünk!

wl_team_760.jpg

Szereted a bort? Értesz a szervezéshez? Több mint 100 sikeres rendezvény tapasztalatával és számos új ötlettel keresi a Winelovers új, főállású rendezvényszervezőjét!

Tovább

Az évszázad pezsgőszállítmányát találták meg 100 méterrel a víz alatt

Lemerülnél érte?

wreck_ch.jpg

Sok palack tört el, de még annál is több maradt érintetlen. Te megkóstolnád a 101 éves italokat?

Tovább

Megihletett a MET-gála: minden ruhának van egy borpárja

Extremitás level1000

billy_porter_cristal.jpg

Napok óta a MET-gálával van tele az internet, érthető módon én is alig bírom levenni a szememet a felkavaró ruhakölteményekről. Olyannyira, hogy rögtön italokat is párosítottam minden kedvenc ruhámhoz. Szubjektív válogatás következik.

Tovább

Nem is gondolnád, mi kell éjjel a szőlőnek

Miért számít a hőmérséklet napi ingadozása, és egyáltalán, mi az?

ejszaka_borvidek.jpg

A borok minőségét ezernyi tényező befolyásolhatja, többek között az is, hogy a forró nappalok után esténként mennyire hűl le a levegő. 

Tovább

Ha lenne dorne-i bor, olyan lenne, mint a bordeaux-i merlot

#WineIsComing

dornishwine.jpg

A sorozat legnagyobb fanatikusai között szerencsére borász is szerepel. Ráadásul francia, egyenesen Bordeaux-ból. Folytassuk?

Tovább

Ilyen pózban még nem láttad Pinket fotón

A vagány csaj traktorra ült és maga szüretel

wt_pinkb041219_1600.jpg

Egyre több híresség fekteti a pénzét borászatba, lassan már felsorolni sem lesz könnyű a neveket. Legnagyobb kedvencünk most mégis a gigasztár Pink, aki borászkodásba kezdett, és akit nem más, mint a Loire és Bordeaux inspirál.

Tovább