Ihat-e bort, aki vegán?

Most kiderül, mi is van pontosan a poharadban

2018. március 02. - ferenczicsilla

"A bor szőlőből készül, azt pedig a vegánok is fogyasztják, tehát nyilván ihatnak bort is" – gondolnád, ám a helyzet nem is olyan egyszerű. A sztori ennél összetettebb, a legtöbb bort ugyanis derítik, mégpedig nem vegán segédanyagokkal. Ilyen például a – most figyelj – tojásfehérje, marhacsontból…

Tovább