Winelovers

Pezsgőzz ötezer alatt

Bubikkal zárd az évet

2019. december 30. - piskor.fanni

nok_csajok_pezsgo_beszelget_istock-wine_friends_cheers.jpgMindjárt itt a szilveszteri buli ideje, így ennél hasznosabb bejegyzést valószínűleg nem tudtunk volna kitalálni.

Három kedvenc pénztárcabarát pezsgőnket szeretnénk bemutatni nektek, ezekkel egyszerűen nem foghattok mellé.

  1. Sauska – Brut Pezsgő

13076.jpg

Halvány citrom színű, illatában elegáns, szikár és krémesen komplex. Erőteljes felhabzás, könnyen értelmezhető, élénk savak, laza szerkezet, némi ásványossággal, ananászos, almás, élesztős, kekszes jegyekkel. Furmint, hárslevelű, chardonnay házasításából. A másodlagos erjesztést követően 16 hónapot volt seprőn, méthode traditionelle eljárással készült, azaz palackban erjedt és érlelődött.

Ára: 4250 Forint

>>>További részletek

  1. Francois President - Pinot Noir Rosé Nyerspezsgő 2015

15399.jpg

 

100% pinot noir alapú nyerspezsgő a Törley Pezsgőpincészettől. Színében lazacos, illatában piros bogyós gyümölcsök, meggy, cseresznyevirág dominál. Elegáns íz, krémes buborékok, ropogós savak, meggyes, ribizlis aromák jellemzik.

Ára: 3560 Forint

>>>További részletek

  1. Törley - Chardonnay Nyerspezsgő 2016

15400.jpg

Akárcsak egy igazi Champagne, 100% chardonnay-ből készül. Közepes citromsárga szín, illatában citrusok mellett egy kis őszibarack és vajas keksz is megjelenik. Kortyát a ropogós savak, elegáns buborékok, fehér húsú gyümölcsök és élesztős jegyek jellemzik. 

Ára: 3740 Forint

>>>További részletek 

 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása