Winelovers

Bor – kultúra ínyenceknek

2022. július 07. - Winelovers

liebherr.jpg

Egy családi ünnepség, közeli barátok látogatása vagy egy nyugodt este egyaránt jó alkalom a borozásra.

Azonban ahhoz, hogy egy gondosan érlelt bor íze teljes egészében kibontakozhasson, megfelelő kezelésre van szükség. A bor csak optimális feltételek mellett tárolva és fokra pontosan behűtve nyújt igazi élvezetet. 

A borász az első szőlőhajtástól a palackozásig odaadásával, figyelmével és tudásával gondoskodik róla, hogy csakis a legnemesebb cseppek kerüljenek a palackba. A fehérborok néhány hónapig hordókban vagy különleges tartályokban érlelődnek, mielőtt palackozzák őket. A vörösborok készítése pedig gyakran több évig tart. És sok bor még ekkor sem éri el ízének és zamatának csúcspontját. Optimális tárolási feltételek mellett a bor érik és folyamatosan fejlődik a palackban.


Bor – ideális tárolás


A nemes boroknak tökéletes klímára van szükségük, amihez elengedhetetlenek a megfelelő borhűtők. A Liebherr Appliances hatékony szabadonálló és beépíthető borhűtő szekrényei időtlen dizájnjukkal gondoskodnak kedvenc borai stílusos prezentálásáról. Ahhoz, hogy a bor íze teljes egészében kibontakozhasson, megfelelő kezelésre van szükség. A bor csak optimális feltételek mellett tárolva és fokra pontosan behűtve nyújt igazi élvezetet. A bornak télen és nyáron egyaránt állandó hőmérsékletre van szüksége. Az értékes palackokat nem érheti UV-fény, valamint semmilyen illat vagy szag. Még a száraz levegő és a rázkódás is befolyásolja a bor minőségét. A Liebherr borhűtő szekrények ideális feltételeket biztosítanak a minőségi borok tárolásához. 

 

ewtdf1653-21_m1_v4.jpg


A Liebherr borhűtő szekrények beépített FreshAir-aktívszénszűrővel rendelkeznek, amely optimális levegőminőségről gondoskodik és megakadályozza, hogy a környezeti levegőből szagok jussanak a belső térbe, rontva ezzel a bor ízét. Emellett a helyes páratartalom fontos szerepet játszik a bor hosszú távú tárolásában. Ha a páratartalom 50 százalék alatt van, a természetes parafa összehúzódik. Ennek következtében oxigén jut a palackba, ami miatt az alkohol elpárolog. A borok édesebbé is válnak, mígnem végül megromlanak.


A Liebherr Appliances borhűtő és bortemperáló szekrényei teljesítik a magas követelményeket és tökéletes tárolóhelyként szolgálnak. Segítségükkel a bor pontosan ellenőrzött feltételek mellett tárolható és megóvható a káros környezeti hatásoktól. A különböző méreteknek és ajtómegoldásoknak köszönhetően a Liebherr Appliances borhűtő szekrényeit könnyedén be lehet illeszteni a konyhabútorokba vagy a nappaliszoba-bútorokba.


A Liebherr Appliances készülékei modelltől függően különböző hőmérsékletzónákkal vagy egyedileg beállítható borrekeszekkel rendelkeznek. A Liebherr borhűtő szekrények a Vinidor és GrandCru neveket viselik.

uwkes1752-22_m1_v2.jpg


Vinidor – egy készülék különböző borfajtákhoz


A Vinidor készülékek maximális rugalmasságot kínálnak kettő vagy három borrekesszel, amelyek egymástól függetlenül, +5 °C és +20 °C között fokra pontosan beállíthatók. Egyszerre kíván vörösbort, fehérbort és champagne-t tárolni a hozzájuk illő optimális fogyasztási hőmérsékleten? A három borrekesz segítségével ez lehetséges. A készülékek borok hosszú távú tárolásához is ideális klimatikus feltételeket teremtenek. Az új Vinidor modellek esetében a teljes hűtőrendszer rezgéscsillapítással van beépítve, hogy a bort ne érjék rezgések. Így a bor rázkódás nélkül tárolható, a készülékek üzemi zaja pedig elenyésző. A kézzel, természetes állapotában meghagyott fából készített tartók kiválóan alkalmasak bordói palackok tárolására. A palackokat egymással szembefordítva teljes mértékben kihasználható a készülékek tárolókapacitása. A felpattintható névtáblákkal pedig könnyen rendszerezhető és gyorsan áttekinthetővé tehető a borkészlet.


Borhűtő szekrények – érlelés és tárolás, akár egy borospincében


A Liebherr Appliances GrandCru- sorozatának borhűtő szekrényei a borospincékre jellemző tárolási feltételeket kínálnak. A gazdagon felszerelt készülékek teljes belső terében állandó hőmérséklet uralkodik, amelyet +5 °C és +20 °C között tetszés szerint lehet beállítani. A borhűtő szekrények ideálisak borok hosszú távú tárolásához vagy érleléséhez. Beállított hőmérséklettől függően nagyobb mennyiségű bort is készleten lehet tartani a fogyasztási hőmérsékleten.

ewtdf1653-20_m3_v1.jpg


Ha szeretne többet megtudni a Liebherr Appliances borhűtő és bortemperáló szekrényeiről, látogasson el weboldalunkra: https://bit.ly/3nzhtk9

 
Liebherr készülék iránt érdeklődik? Partnereink igény esetén örömmel válaszolnak Liebherr termékekkel kapcsolatos kérdéseire. További információk:
https://bit.ly/3nsmdYR


Liebherr-Hausgeräte


A Liebherr-Hausgeräte a Liebherr vállalatcsoport tizenegy ágazati társaságának egyike. A
háztartási készülékek területén több mint 6 200 munkatárs dolgozik, és az ochsenhauseni
(Németország) székhelyen, valamint a lienz-i (Ausztria), maricai (Bulgária), kluangi (Malajzia) és
aurangábádi (India) telephelyeken kiváló minőségű, háztartási és professzionális célú hűtő- és
fagyasztókészülékek fejlesztése és gyártása zajlik.

 

 

 

süti beállítások módosítása