Winelovers

Az Éhezők viadalának hősnője borozni hív

Kaliforniában két szerencsés kóstolhat vele

2017. augusztus 18. - Winelovers

jenni.jpg

Azt tudtuk, hogy a gyönyörű Jennifer Lawrence a legjobban fizetett színésznők egyike, hogy a korrupciómentes politika, a nemi egyenlőség – és persze az Éhezők viadalának – nagy harcosa, de azt nem, hogy ennyire szereti a bort.

Fotó: grapefriend.com

A Represent Us egy olyan szervezet, amely a korrupció elleni harcra igyekszik irányítani a figyelmet, ezért a "fecsegő poszátával" közösen egy kis videóban arra buzdít, hogy tartsunk J. Law-val, beszélgessünk vele a politikáról, és kóstoljunk szuper borokat!

Két szerencsés látogathat el tehát Kaliforniába, ahol a friss kampány keretein belül igen kellemesen, mégis hasznosan tölthetnek el egy kis időt, sőt az is lehet, 

hogy becsiccsenve a szerencsés útitárs exét is felhívják – mondja a mindig mókás Jennifer.

A lényeg, hogy klassz buli lesz, amit ráadásul egy jó kis játékkal fejez be a videóban. Ebben felolvas leírásokat, és ki kell találja, hogy az a kritika róla, egy filmjéről vagy inkább egy borról szól. 

Tudtátok, hogy kifejezetten szereti a borokat, és a cabernet a kedvence? 

Viszont korántsem olyan izgalmas a videóról olvasni, mint nézni, úgyhogy azt javasoljuk, hogy miközben kattintasz, nyiss ki egy finom bort! (Itt azt olvashatod el, hogy miért érdemled meg akár hétközben is a bort.)  

Vajon ő az, akire azt mondták, hogy testes, vagy inkább egy cabernet? 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása