Winelovers

Ezt az Oscart Jennifer Lawrence nyerte

A legjobb boros mentés kategóriában

2018. március 06. - Winelovers

jlaw_wine1.JPG

Minden évben nagyon várjuk az Oscart, és figyeljük, hogy mit esznek – és főleg mit isznak! – Hollywood legmenőbb sztárjai. Az év legkirályabb jelenete, legnagyobb örömünkre, boros vonatkozású. És ki produkálta ezt? Természetesen Jennifer Lawrence. 

Az Éhezők Viadalának sztárja olyan jelenség, aki mellett tényleg nem lehet csak úgy elmenni (bár nem is akarunk). Emlékeztek, amikor 2013-ban megbotlott a színpadra vezető lépcsőkön, hogy átvegye a legjobb női főszereplőnek járó díjat?

jlaw25f-2-web.jpg

Fotó: nydailynews.com

Amikor viszont az idei Dolby Theatre-ben szervezett díjátadón egy sorral benézte ülőhelyét, úgy döntött, nem bénázik, hanem csak egyszerűen fogja magát, és úgy változtat helyet, ahogy senki más nem tenné: 

egy pohár borral a kezében, az utat a székeken keresztül levágva, magassarkúban.


jlaw_laba.jpg

Fotó: foxnews.com

Imádjuk őt ezért a lazaságért! A bor vélhetően az a Director's Cut Chardonnay 2015 volt, amiről tegnap ITT írtunk. Lawrence kisasszony egyébként köztudottan kedveli a bort, ebben a videóban például közös borozásra hív két szerencsés jelentkezőt. Szóval szerintünk tök jó fej, és nagyon örülünk, hogy idén végre nem rajta, hanem vele nevettünk. 

 

Érdekelnek más emberek boros mentései is? 

ITT például a híres modell, Aurelia Chenat, ITT pedig Rihanna menti a borát, és bőrét. 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása