Winelovers

Mit igyanak május szülöttei?

Bikák és Ikrek, most figyeljetek!

2018. május 01. - Winelovers

adult-bar-blur-696218.jpg

Az év ötödik hónapjában nem csak a Majálison elfogyasztott söré lehet az italos főszerep; hiszen az izgalmas, friss és eddig kevésbé ismert borok is előtérbe kerülnek. Talán nem véletlen, hogy hasonló különlegességeket keresgélnek a májusiak: lássuk hát, mit igyanak Pünkösd havának szülöttei!

Bika (április 20 - május 20)

A bikák szeretik a jólétet, halmozni az élvezeteket, beleásni magukat a gasztronómiába, sőt, akár gyűjteni is a borokat. Mindezt szenvedéllyel és szaktudással is alátámasztják, ezért a világ legdrágább borait is adó burgundiai pinot noir az ő boruk. Ha nem is tudják (sajnos) a 13.000 dolláros (4 millió forintos) tételt kortyolgatni, biztosan találnak kedvükre valót a magyar pinot noir-ok között is!

Aktuális kedvencünk: Válibor Pinot Noir 2015

via GIPHY

Ikrek (május 21 - június 21)

Szeret a társaság középpontjába kerülni italválasztáskor (is), így a könnyed fehérektől az erősített borokig minden szóba jöhet nála – ha a többiek is azt isszák. Kettős személyiségéhez azok a borok passzolnak leginkább, amik egyszerre könnyedek és mégis elegánsak, mint mondjuk egy pinot grigio (szürkebarát) vagy egy illatos, hársmézre emlékeztető hárslevelű. 

Aktuális kedvencünk: Bardon Hárslevelű 2015

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása