Winelovers

Amikor a fekete az új fekete: megérkezett a fekete sajt

Nem volt elég a fekete burger meg a fekete fagyi sem

2018. október 08. - Winelovers

venom-black-cheese-charcoal-mozzarella-willie-brothers-jakarta-indonesia-1-1.jpg

Ha eddig nem tudtad, mi hiányzik az életedből, akkor most végre megnyugodhatsz, mert minden a helyére kerül: megszületett a fekete sajt is. Halleluja! 

2014-ben jelent meg először a fekete hamburger a japán Burger Kingben, ahol tintahal-tintától és bambusz-faszéntől színezett bucikba más sötét hozzávalókat is dugtak. Aztán jött a fekete fagyi is, tavaly karácsonykor a fekete hot dog, meg a fekete koktélok, most meg itt van ez: az indonéz Willie Brothers nevű étterem feltalálta az aktív faszénnel töltött, fekete mozzarellát. 

Itt azonban még nem ér véget az attrakció: ezt a hiánypótló terméket fogják, és a vendég szeme láttára olvasztják meg, majd tálalják a steakek tetején. Mindezt egy guszta videóban is bemutatják, mert ezt nem elég elképzelni:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Willie Brothers (@williebrothers) által megosztott bejegyzés,

 

Az étterem egyébként egyéb extrém színű sajtokkal is kísérletezik, és bár tény, hogy leginkább a frissen készült aszfaltra hasonlít ez az újdonság, de azért csak kipróbálnánk, már csak kíváncsiságból is. 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása