Winelovers

A sok hónak van egy ilyen előnye is: saját hűtő

Elsőre beteg az ötlet, másodjára már praktikus

2019. január 28. - Winelovers

jeges_huto.jpg

Te is ki szoktad ilyenkor tenni az erkélyre a hűtőbe már nem férő, de hűtést igénylő kajákat és piákat? Akkor neked a #naturalfridge ötlete még jobban fog tetszeni, csak figyeld!

Még mindig nincs vége a télnek, ezzel együtt pedig a havazás lehetősége is fennáll. Bár a belvárosban kevésbé esélyes, hogy több méternyi hó megmarad, vidéken és különösen a hegyekben akár ez is előfordulhat. Ha pedig így alakul, akkor miért ne használná ki az ember?

Mondjuk úgy, hogy hűtőt varázsol a háza elé leesett hóból. 

Nemrég futottunk bele pár videóba, amiken remekül látható, milyen hasznos is tud lenni a hirtelen leesett több méter hó. Ha szánunk rá egy kis időt, és polcokat alakítunk ki a hókupacban, több tucatnyi palack hidegen tartásáról is gondoskodhatunk. Éljenek a természetes hűtők!

ITT egyébként írtunk már arról, hogy milyen fogyasztási hőmérsékletet javaslunk a különböző bortípusokra. Most pedig jöjjön pár videó a jelenségről!

#1

#2

 #3

#4 

Te is csinálnál magadnak ilyen hűtőt? :)

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása