Winelovers

13 milliós luxus pezsgősládával jött ki a Rolls Royce

Nem tudunk ennél drágább pezsgős tartozékot

2019. május 21. - Winelovers

rr_champagne_chest_1.jpg

A brit luxusautó-márka a napokban mutatta be legújabb luxuscikkét, a 37 ezer fontba kerülő champagne-dobozkáját. Van benne gravírozott kristályflőte, elegáns pezsgőhűtő, hőálló kaviártartó, kaviárkanál, hímzett szalvéták, mindez szexi, fekete bőrbe húzva. Ha ebből nem sok szót értettél, akkor görgess lejjebb. 

Pezsgőhűtő eddig is tartozott a Rolls Royce-ok hátsó üléseihez, ám ez az új szett akkor is jó, ha épp jachtra vagy luxuspiknikre készülsz. A Rolls Royce kiegészítők legújabb üdvöskéje a Champagne Chest, ami a 113 éves márka legfrissebb nagy dobása.

Azt már régóta jól tudják a Rolls Royce-nál, hogy az igazi luxus életérzéshez egyértelműen hozzátartozik a pezsgő, elnézést, a champagne, amire az egész koncepció épült. A dobozka állítólag a "legextrémebb" körülmények között is helytáll (ennyi pénzért mondjuk mertük remélni), legyen az egy parti egy luxusjacht fedélzetén vagy egy penthouse tetőteraszán. A masszív szerkezetről az alumínium elemek és a szénszálak gondoskodnak, amit fekete bőr és a híres tudor-tölgy borít. Pontosan ezeket az anyagokat használják a Rolls Royce autóiban is, ám a készítők hozzátették, ha egy megrendelő egyéb színekkel vagy anyagokkal lenne boldog, akkor természetesen teljesítik kívánságát. 

rr_champagne_chest_4.jpg

Összecsukva így néz ki

Az elsőre diszkrétnek tűnő varázsdoboz gombnyomásra nyílik és felgyulladnak rajta a fények, amik a rozsdamentes acélból készült belső szerkezetet világítják meg. Eközben a tölgyfából készült, gyönyörű fedél asztalkává avanzsál, amire már mehet is a hamarosan pukkanó champagne. Oldalt találunk lenyíló rekeszeket, amelyekben az esszenciális kellékeket helyezték el. Ilyen a 4 darab, V12-es motorok inspirálta kristály pezsgős pohár, amelyekbe még az RR monogramot is belegravírozták. Ha tovább kutatunk a dobozban, találunk még benne négy darab hímzett szalvétát, két piros "függőágyat" (a poharak és egyéb edények tartására), profi pezsgőhűtőt, két hőálló kaviártartót, két blinitartót, három porcelán tálkát ahhoz passzoló canapé-tartókkal (canapé=falatka), amelyek mind mágnessel kapcsolódnak a mindent összetartó piros "függőágyhoz".

A luxuskellékek között helyet kapott egy szivartartó humidor, báránybőr padlószőnyeg, egy szuperelegáns piknikosár és egy RR napernyő is. 

Az extrém gondossággal készült luxusdobozok 37 ezer fontos, azaz közel 14 millió forintos árról indul, tehát szerencsére lehet további extrákat is kérni.

Jöjjön pár további kép: 

rr_champagne_chest_2.jpg

rr_champagne_chest_3.jpg

rr_champagne_chest_5.jpg

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása