Winelovers

Ilyen lesz idén a Winelovers 100 címlapja

Jön a 100 legjobb magyar bor listája

2019. augusztus 22. - geriadam

accessories-hand-magazine-582430.jpg

Már csak tizennégyet kell aludni, és jön az év boros magazinja, amelyből kiderül, melyik a 100 legjobb magyar bor 2019-ben. A két héten belül újságárusokhoz kerülő kiadvány középpontjában ráadásul nem csak egy, hanem 11 további toplista is lesz, plusz csomó érdekes tartalom, ami kifejezetten nektek, borimádóknak szól.

Megkezdődött a visszaszámlálás,

a Winelovers 100 magazint gőzerővel szerkesztjük, és hamarosan ti is a kezetekben tarthatjátok azt a mértékadó hazai magazint, amely igazodási pontokat kínál, ha borválasztásra kerül a sor. Szakmai csapatunk otthonosan mozog a magyar borok világában; az általunk rendezett nagykóstolókat megelőző borteszteken kívül többek között mi szerveztük és bonyolítottuk le a 100 legjobb magyar bor kóstolóját 2016-ban és 2017-ben, terveztük és szerkesztettük a kiadvány tartalmát mindkét évben.

Tapasztalatunk és szakmai felkészültségünk volt a garancia arra, hogy a 2018-ban és 2019-ben is megjelenő Winelovers 100 a legnagyobb gondossággal készüljön el és mind tartalmában, mind küllemében a legmagasabb színvonalon kerül elétek, immár saját márkanévvel.

wl100-cover.jpg

Hol tudod majd megvenni a 100 legjobb magyar bor listáját?

>>> Kattints IDE!

Hol tudod előjegyezni magadnak?

>>> Kattints IDE!

Beleolvasnál a tavalyi lapba?

>>> Kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása