Winelovers

5 jó boros fotó, ami picit más

Kedvenceket válogattunk

2019. augusztus 29. - Winelovers

anna-1.JPG

Nem kérdés: egyre fokozódik az igény a vizuális segédeszközökre a borvilágban is a digitális értékesítés és a marketing platformok ugrásszerű növekedése miatt. Ám nagyon nem mindegy, hogyan is fotózzuk le azt a bizonyos bort. 5 kedvenc boros fotónk következik Gellér Annától. 

Rengeteg cikk és tanfolyam foglalkozik borkommunikációval, ezek segítségével a borász könnyedén lépést tarthat a változó trendekkel. Amint megvannak a konkrét marketing célok, figyelni kell arra is, hogy azokat lekövessék vizuális eszközeink. Ha pedig jó boros fotókat szeretne az ember, érdemes túllépni a "fotózzunk le egy pohár bort a kockás abroszon, a műanyag szőlőfürt mellett" koncepción, és egy friss, modern látásmódot képviselő szakembert felkeresni. 

A borkommunikációnak tehát ki kell lépnie az üveg-folyadék gondolati síkból. Gellér Anna, főállású fotós már jó pár borkóstolót, bortesztet fotózott, sőt szőlőbirtokon megtartott esküvőt is. Látásmódja egyedi, a fények és a kompozíció megfelelő kombinálásával igyekszik érzelmi reakciót kiváltani a nézőkből. A stílushoz hűen a kicsit sötétebb, mélyebb tónusú színkezelést preferálja, illetve a melegebb árnyalatokat és a visszafogottabb színeket. „Nagyon szeretek emellett a fénnyel játszani, szeretem a közeli képkivágásokat és a részleteket hangsúlyozni” – egészítette ki. Összeválogattuk 5 kedvenc képünket tőle.

>>> Nemrég interjú készült Annával, amit ITT olvashattok el!

#1

ga-1.jpg

#2

ga-2.JPG

#3 

ga-3.JPG

#4

pezsgoteszt-5393.jpg

# 5

ga-44.jpg

Gellér Anna Facebook profilja: https://www.facebook.com/annagellerphotography
Gellér Anna Instagram profilja: https://www.instagram.com/anna_geller_photography/ 

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása