Winelovers

Ezeket a borokat Karinthy is megirigyelné

Hamarosan újra itt az év egyik legizgalmasabb kóstolója

2019. október 18. - piskor.fanni

marton_napi_borfesztival_boraszatok-2.jpg

Kilencedik alkalommal idén is megrendezik Budapest egyik legimpozánsabb helyén a Márton-napi Borfesztivált, ezúttal Karinthy Frigyes - Így írtok ti című művének bűvöletében.

Fotó: Borfesztivál Gellért

A Gellért szállóban megrendezésre kerülő Márton-napi borfesztivál minden évben új tematika köré épül. Ebben az évben „múzsaként” a bevezetőben említett Így írtok ti szolgált, azért, hogy a borfesztivál látogatói az irodalom és bor kapcsolatával is megismerkedjenek.


A szálloda termeiben Magyarország legkiválóbb borait kóstolhatjuk, Budapest legjobb gasztrokiállítói pedig exkluzív ételeket biztosítanak számunkra. A hangulatért a Lóci játszik és a The Biebers lesz a felelős.

A sörkedvelőknek sem kell otthon maradniuk, hiszen a nulladik nap az „Így söröztök ti” butiksörfesztivállal indul, ahol az ország legjobb sörfőzdéivel alapozhatunk a borfesztiválra.

A pezsgők szerelmeseit Varró-Turóczi Anett pezsgőszakértő és a St. Andrea étterem séfjeként ismert Barna Ádám várja az „Így pezsgőztök ti” programon, ahol 6 fogásos fine dining vacsora mellé prémium kategóriás pezsgőket kóstolhatunk.

Nyáry Krisztián író és a Gellért Söröző séfje, Vona Róbert az „Így főztök ti” házigazdájaként leleményes fogásokkal és borokkal fogadja a borfesztiválra érkezőket.

Ráadásként a vasárnapi ebéd helyett választhatjuk a Karinthy család legkedveltebb ételei által ihletett „Így esztek ti” elnevezésű Sunday Brunchot.

marton-napi-borfesztival-a-gellertben-2019.jpg
Remélem, kedvet kaptatok, és találkozunk november 7-10. között a Márton-napi borfesztiválon!

További részletekért kattints ide!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása