Winelovers

Megérkezett SJP első bora

Minden, amit tudni kell az INVIVO x SJP-ről

2019. november 01. - piskor.fanni

2fbfc78d-61fa-4d24-8e35-217507f09b78-invivo_sjp-img_cropped3.jpg

Ősszel piacra került legnépszerűbb new york-i szingliként megismert Carrie Bradshaw, azaz Sarah Jessica Parker fehérbora.

Kép forrás: www.delicious.com.au

Sarah Jessica Parker nemcsak a divatszakmában, hanem a borvilágban is élen akar járni, ezért rajongóinak egy saját borcsaláddal készült.

Az Invivo&Co közreműködésével létrehozták az SJP borcsaládot, aminek első tagja egy egyedi stílusú új-zélandi sauvignon blanc. SJP kimondottan borimádónak mondja magát, és állítólag a borkészítés minden egyes fázisában részt vett, a szürettől a címketervezésig. 

Ezt a fotót a múlt héten lőttem, így néz ki a szuper stílusos címke alapján a kirakat:
fff.jpg

Az Invivo alapítója elárulta, hogy a borcsalád ízben és stílusban is teljes mértékben a színésznőhöz igazodott. A bor pedig hordozza a sauvignon blanc fajtajellegét: ropogós savak, grapefruit, bodza, egres, vágott fű, passiógyümölcs, citrusos aromák. 

"Nagyon élveztem a közös munkát az Invivoval. A folyamat minden egyes része izgalmas volt, a borstílus megálmodásától a címketervezésen át a házasításig, imádtam mindegy egyes részét." nyilatkozta Sarah Jessica Parker

A végső házasítást hol máshol állították össze, mint Manhattanban, amelyről készült videót  itt láthatjátok:

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása