Winelovers

Mit igyanak június szülöttei?

Ikrek és Rákok, most figyeljetek!

2018. június 01. - Winelovers

feherbor_nyar_palmafa_naplemente_istock_horoscope.jpg

Mától végre hivatalosan is itt a nyár. Fröccsözhetünk, teraszozhatunk, nézhetjük a balatoni naplementét a kedvenc rozénkkal a kezünkben – akár hétköznap is. Június szülöttei pedig pontosan tudják, hogyan kell élvezni az életet (és a nyarat), úgyhogy lássuk is, mit igyanak az Ikrek és a Rákok!

Ikrek (május 21 - június 21)

Szeret a társaság középpontjába kerülni italválasztáskor (is), így a könnyed fehérektől az erősített borokig minden szóba jöhet nála – ha a többiek is azt isszák. Kettős személyiségéhez azok a borok passzolnak leginkább, amik egyszerre könnyedek és mégis elegánsak, mint mondjuk egy pinot grigio (szürkebarát) vagy egy illatos, hársmézre emlékeztető hárslevelű. 

Aktuális kedvencünk: Szarka Pince Mád Hárslevelű 2016

via GIPHY

Rák (június 22 - július 22)

Lojális, empatikus és mindig másokat helyez maga elé. A családban is ő az összetartó erő, és a rengeteg rá bízott feladat után bőven megérdemel egy gazdag és nemes italt; például egy Tokaji aszút, szamorodnit vagy egy játékosabb, késői szüretelésű bort. Érdemes lehet válogatnia Mád, Tarcal és Tállya száraz furmintjai, hárslevelűi és sárgamuskotályai között is. 

Aktuális kedvencünk: Holdvölgy Exaltation Sárgamuskotály késői szüret 2012

Ha a teljes év borhoroszkópjára is kíváncsi vagy, kattints IDE!

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása