Winelovers

A kutyád lehet a legjobb ivópajtid

Tényleg ő a #bff

2018. augusztus 09. - Winelovers

kutyak_bor_istock.JPG

A kutyák annyira jófejek, őket egyszerűen CSAK imádni lehet. Ha van kutyád, érted miről beszélek: feltétel nélkül szeret, bármit megtesz érted és biztosan nem örült neked még senki olyan lelkesedéssel, mint a kutyád, amikor hazaértél. És még kiváló ivópajtikká is válhatnak, amint azt az alábbi pontokban és videókkal mindjárt be is bizonyítom.  

1. Hoz neked még egy kört

Otthon vagy, a kanapén fekszel, és semmi kedved megmozdulni, csak próbálod túlélni a hőseget. A hideg rozéd ezért gyorsan fogy, csakhogy te nem bírsz kelni. De nincs baj! Mert ha ügyes vagy, simán betaníthatod a kutyád, hogy hozzon neked még egy kis bort, például mint ő: 

Vagy mint ő, aki sört visz a gazdinak:

2. Ő minden társaság középpontja

Láttál már olyat, hogy valaki leviszi a cicáját a bárba? Ugye, hogy nem? De kutyát? Na az teljesen más. Ha kutyával indulsz meg az estének, ott mindennek vége: mindenki körétek gyűlik, és hirtelen 10 új barátod is lesz. Még azok is, akikekkel eddig sosem csevegtél, most szóba elegyednek veled és kikérdeznek a kutyád koráról, neméről és nevéről.  

Gondolj bele, ha ezt a tündért leviszed a Telepre, szerinted ki fog tudni neki ellenállni? Senki.

via GIPHY

3. Segítenek lelazulni

Az egy dolog, hogy nyilvánvalóan senki sem szeret téged úgy, mint a kutyád - és ez szuper érzés. Ugyanakkor az is bizonyított tény, hogy a kutyád jelenléte konkrétan csökkenti a stresszt és a szorongást, tehát már csak a puszta jelenlétükkel is hozzájárulnak a lazuláshoz. (Persze a kutyusok mellett egy pohár sem árt, biztos ami biztos.)

Nézzétek például ezeket a gyönyörű ebeket, ahogyan a reptéri dolgozókat és utasokat segítik ellazulásban: 

És itt van még egy angol nyelvű videó is arról, hogy mennyire egészséges a jelenlétük:  

4. Ők aztán tényleg mindenben benne vannak

Kevés rugalmasabb teremtény van a kutyáknál. Lesétálnál a Duna-partra egy üveg borral? A kutyád örömmel veled tart. Otthon maradnál és pihiznél inkább? Ebben is társad lesz. Vagy netán kocsiba ülnél és nekivágnál az országnak? Ez is jöhet, a lényeg, hogy együtt legyetek. Mert mindenkinek kell egy olyan barát, aki bármiben benne van, szóval mindenkinek kell egy kutya. 

via GIPHY

Ki ért egyet? :)

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása