Winelovers

Gordon Ramsay éttermében asztronautának érezheted magad

De legalábbis mindenképpen kiváltságosnak

2019. február 18. - Winelovers

gordon_ramsey_space.png

Gordon Ramsey-ről írtunk már korábban; kiderült ugyanis, hogy nagyon is szereti a magyar borokat. Most viszont újabb érdekességet tudtunk meg róla, ami egyenesen a felhők közé repített minket.

Fotó forrása: thedrinksbusiness.com

Bread Street Kitchen nevű londoni éttermében megint újított egyet: egy olyan privát kóstolóhelyiséget alakíttatott ki, amely tökéletesen hasonlít egy űrhajóra, csak annál jóval kényelmesebb. (Bárcsak az Apollo asztronautái is ilyen kényelemben utazhattak volna!)

A nyolcfős chef table olyan degusztációs menüt kínál, amelyről közösen falatozhatnak a vendégek. Van rajta többek között ráktál, tonhaltatár, szarvasgombás sült krumpli és ragacsos csirkeszárny - mindez nagyjából 50 fontos áron fejenként. Azt egyelőre nem árulták el, hogy milyen borsor jár a speciális menü mellé, de amint kiderül, megírjuk ezt is!

És szerencsére még csak múlt héten nyitottak, így ha arra jársz, az elsők között élheted át ezt a földöntúli élményt! Ide kell bemászni, ha jót akarsz magadnak:

streetlounge.jpg

Fotó: hot-dinners.com

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása