Winelovers

Két bejgli között irány a Pezsgő és Aszú!

Aranyba boruló kóstoló az ünnepek között

2019. december 25. - piskor.fanni

2018_pezsgo_koccintas_istock_760.jpgA királyok itala és az italok királya a főszereplője a Winelovers Pezsgő és Aszú kóstolójának 2019. december 27-én az InterContinental Budapestben. 

Évek óta hagyomány, hogy a Winelovers egy exkluzív kóstolóval zárja az évet. Ehhez pedig mi lenne méltóbb, mint a karácsony és a szilveszter sztárja, vagyis az aszú és a pezsgő. A Winelovers Special - Pezsgő és Aszú kóstoló Budapest egyik legkülönlegesebb szállodájában kerül megrendezésre, az ötcsillagos,  dunai panorámás InterContinental Budapestben.
 

AMIRE BIZTOSAN SZÁMÍTHATSZ:
  • több mint 30 kiállító
  • több mint 60 aszú és pezsgő (prosecco, cava, cremant) korlátlan kóstolása
  • Champagne Különterem, ahol felár ellenében champagne-ok és exkluzív aszú, bor és pezsgő tételek kóstolhatók
  • páratlan, dunai panorámás, ötcsillagos környezet
  • tombola értékes nyereményekkel

 

TOMBOLA

Az est egyik fénypontja a régi szép időket idéző, helyszínen váltható tombola lesz, aminek darabja mindössze 1000 Forint, miközben a nyeremények összértéke meghaladja a 400 ezer forintot. A fődíj egy 100 ezer forint értékű kétszemélyes degusztációs vacsora borsorral, de kisorsolásra kerül egy 75 ezer forint értékű 6 palackos aszú válogatás is.

KIÁLLÍTÓK:

Angyal Borászat és Szőlőbirtok (Tokaj), Antech (crémant) (Franciaország), Babits Pincészet (Tokaj), Barta Pince (Tokaj), Bock Pincészet (Villány), Bujdosó Szőlőbirtok (Balatonboglár), Ca di Rajo (prosecco) (Olaszország), Csányi Pincészet (Villány), Csubák Családi Pincészet (Tokaj), Espák Pincészet (Tokaj), Feind Pincészet (Balatonfüred-Csopak), Francois Pezsgő, Freixenet (cava) (Spanyolország), Frittmann Borászat (Kunság), Garamvári Szőlőbirtok (Balatonboglár), Gróf Degenfeld Szőlőbirtok (Tokaj), Hungaria Pezsgőpincészet (Etyek-Buda), Kálna Pincze (Etyek-Buda), Koch Borászat (Hajós-Baja), Maison Louis de Grenelle (Saumur) (Franciaország), Marrenon (Luberon) (Franciaország), Mionetto (prosecco) (Olaszország), Paulus Molnár Borház (Mór), Péter Pincészet (Tokaj), Rókusfalvy Birtok (Etyek-Buda), Sanzon Tokaj (Tokaj), Simonfay Borkúria (Tokaj), Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok (Tokaj), Törley Pezsgőpincészet (Etyek-Buda), Varga Pincészet (Badacsony), Vino Castillo Borház (cava) (Spanyolország)

Ha még ez sem lenne elég a Champagne különteremben olyan prémium pincészetek tételeit lehet megkóstolni, mint: Taittinger Champagne, Lanson Champagne, Leurent Perrier Champagne, Alfred Gratien Champagne, Szepsy Aszú, Disznókő Aszúkollekció.

MENNYI??
Az egész estés prémium kóstolóra a jegyeket csupán 8900 Forintért vásárolhatod meg! További részletekért KATTINTS IDE

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása