Winelovers

Ezeket eszi Trump nap, mint nap

És még az is kiderült, hogyan áll a borral

2019. január 30. - Winelovers

trump-gross-food.jpg

Donald J. Trump. Ingatlanközvetítő, New York-i üzletember, az Egyesült Államok 45. elnöke és igazi anti-gourmet. Kedvenc ételeiből összeállított toplistájából legalábbis egyértelműen ez látszik. 

>>> De még előtte el kell olvasnod ITT, hogy hogyan verte ki a biztosítékot Trump tokaji borokkal!

Fotó forrása: gq.com

Mr. Trump a 21. század egyik legmegosztóbb figurája, úgyhogy nem meglepő, ha néha hetekig nem hallunk róla, máskor meg egészen közeli betekintést enged az életébe. Mint ahogyan tette most is, aminek a vége az lett, hogy a mashed.com összeszedte Trump kedvenc ételeit. Vajon meg fogsz lepődni?

via GIPHY

1. McDonald's

Nos, igen, a legdivatosabb gyorsétterem abszolút ott van Trump kedvencei között. Egy 2016-os interjúban ráadásul azt is elárulta, hogy a Fish Delight névre hallgató szendvics a kedvence mind közül. Ezt talán nem illene kommentálni, mindenesetre vicces, hogy már maga a szendvics is olyan megosztó, mint az elnök maga.

2. KFC

A toplista második helyén is egy világszinten ismert franchise fogásai szerepelnek. Korábban posztolt is róla Trump, ahogy a privát repülőjén egy kosár csirkecombbal pózol. Kicsit indokolatlanul, késsel és villával. 

3. Very well-done steak

Igen, jól olvasod, odavan a szénné égett és csonttá szárított steakért a 45. amerikai elnök. És nem túlzunk, Anthony Senecal – Trump hentese – ugyanis elárulta, valóban mindig úgy kéri az elnök úr a steaket, ahogy azt már senki sem eszi meg: szénfeketén, kőkeményen. Talán nem tudja az elnök, hogy a túlkészült húsok az egészségének is ártanak?

4. Fasírtos szendvics

Kanyarodjunk vissza a junk foodos vonalra, ahol a fasírtos szendvics is egy fontos szereplő. Még Martha Stewarttal közösen is feltűnt anno Trump egy tévéműsorban, ahol feleségével közösen próbáltak részt venni a szendvics elkészítésében. Bárcsak ne tették volna. Muszáj megmutassuk. 

5. Taco tál

A választási kampány során a hispánokat egy olyan fotóval kívánta meggyőzni, amelyen egy tál tacóval az ölében ül saját hotelében. (Még oda is írta, hogy mennyire imádja a spanyolokat.) A Business Insider ezután el is ment az annyira ajánlott Trump Grillbe, hogy kipróbálja az ottani tacót, ami halovány és íztelen volt, ezért megállapították, hogy ez a legjobb esetben is csak "elfogadható".

6. Pizza

A pizzát mindenki szereti, így persze Trump is. (Mellesleg ITT már írtunk arról, hogy milyen pizzához milyen bor illik.) Viszont a hírek szerint állítólag elég extrém módon fogyasztja ezt az elnök úr: kizárólag a feltéteket eszi le róla, a tésztát pedig meghagyja. Hogy ennek van-e így értelme, az már egy másik kérdés. 

7. Zero alkohol

Jöjjön a végső késszúrás: nem iszik alkoholt. Állítólag soha nem is tette, mert idősebb bátyja az alkoholizmusba halt bele. Persze ez nem jelenti azt, hogy amikor az illem vagy a társaság megköveteli, nem tart legalább a kezében egy pohár jó bort, sőt, állítólag már belekortyolni is látták, vörösborba. (Azt mondják, helyette viszont napi 12 diétás kólát iszik meg.) Hát, ő tudja.

Tetszett a bejegyzés és érdekel a borok világa? Olvasd el a Winelovers blog többi írását is, vagy csatlakozz borrajongó közösségünkhöz!
süti beállítások módosítása