Írtál már újságcikkeket? Érdekelnek az alkoholos italok, főleg a bor? Nem csak a saját konyhádban, hanem az egész gasztrovilágban otthonosan mozogsz? És publikálnál minderről Magyarország vezető borszakmai oldalain? Jelentkezz a Vinoport és a Borászportál csapatánál!
- legalább középfokon beszélsz legalább egy idegen nyelvet
- tudsz már ezt-azt a borokról, de szeretnél még többet tanulni
- kamatoztatnád a már meglévő újságírói tapasztalataidat
- lelkes vagy, eltökélt és talpraesett
- belefér az idődbe heti minimum 20 óra munka
Amit mi ajánlunk:
- tanulási lehetőség a borszakma nagyjaitól, a Borkollégium oktatóitól, részvétel szakmai tanfolyamokon
- tanulási lehetőség tapasztalt újságíróktól
- részvétel a legjelentősebb hazai borszakmai rendezvényeken (Kékfrankos Április, Tokaji Március, Pezsgő Június, Olaszrizling Október, Bordó Blend stb.)
- alkalmanként utazás borvidékeinkre
- folyamatos borkóstolási lehetőség szakmai vezetéssel
- egyéb juttatások
- előrelépési lehetőség a cégen belül
- modern iroda a Nyugatihoz közel, jó fej, fiatal csapat, remek kávé
Amilyen feladatokra számíthatsz:
- cikkírás
- fordítás idegen nyelvről
- kapcsolattartás borászokkal
- adminisztratív feladatok online szerkesztőségi rendszerekben
Előnyt jelent:
- szakirányú – szőlész-borász vagy kommunikációs – diploma
- befejezett WSET és egyéb szakirányú képzések
- több idegen nyelv magas fokú ismerete
- portfólió korábban megjelent írásokból, újságcikkekből
Jelentkezés:
Ha felkeltettük érdeklődésedet, küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet az info@vinoport.hu emailcímre június 11-ig. A jelentkezés feltétele ezen kívül 1 db próbacikk megírása, mintegy 1500-2000 karakterben, az alábbi témában: A pezsgő ma Magyarországon.
Munkakezdés: azonnal.