Ciki, hogy összekevered a szőlőfajtákat, nem tudod milyen a sauvignon (egyáltalán fehér-e), és hogy fröccsnek, önmagában vagy étel mellé a legjobb? Itt az idő, hogy rendbetedd a dolgokat, megismerd az alapokat, és kiválaszd a kedvenced!
A borokkal most ismerkedők számára az a legjobb, ha az alapoktól indulnak el. A Borkollégium képzésén a résztvevők bepillantást nyerhetnek a borral kapcsolatos legfontosabb témákba: hogy készül a bor? Melyek a fő szőlőfajták? Mitől különböznek a borok? Hogyan érdemes kóstolni? Melyik borhoz milyen étel illik?
Akik szeretnének a társaságban hozzászólni a beszélgetéshez, szeretnének fogódzót kapni a borválasztáshoz mind a boltban, mind az étteremben, azok számára kiváló segítséget nyújt egynapos kurzusunk.
További tanfolyamok és jelentkezés itt!